• 6

Miljana i Zola pričali i plakali 39 minuta, a posle dirljivih scena svi su čekali da padne poljubac

Posle dugog razgovora, suza, tišine i zagrljaja, pomirili su se, ali...

  • 6

Miljana i Zola su nakon svađe zbog njenog ponašanja pričali o svemu i rašistili sve probleme unazad, a u jednom trenutku razgovora prekinula ih je Marija kako ne bi dozvolila ćerki da se pomiri sa lazarom.

- Ja znam da je tebi cilj da budem agresivna i da budem diskvalifikovana. Taj film nećeš gledati, gledao si ga u Zadruzi 2 - odbrusila je Miljana Zoli kad je on pokušao da je poljubi.

- Šta pričaš?! Kakvi događaji?! Ne fantaziraj, nego dolazi ovamo na slavu! - vikala je Marija na Miljanu.

- Je l' problem što sam ja tebe zvao da pričamo? Šta sad da uradim? Izvini joj se. Nije u cilju da se ti svađaš sa njom - rekao je Zola.

Miljana, Zola

Miljana i Zola/Printskrin: TV Pink

- Neka. Neka ide sva krivica na mene, ja sam muško

- Ti muškarac? Je l' se ti sprdaš sa mnom? Joj... - smejala se Miljana.

- Da, muškarac kog ti voliš najviše na svetu - rekao joj je Zola, a onda je dodala kako je to prošlo vreme i da ga je "volela" i da se "ljubav skoro ugasila".

Zola je zatim počeo da plače, a Miljana ga je potom zagrlila i brisala mu suze. Nije joj dugo trebalo da se i ona rasplače, a zatim su pali i emotivni zagrljaji.

Držali su se tako zagrljeni, jecali i plakali neko vreme bez ikakvih reči, a Kulićeva potom nije mogla uopšte da se smiri.

- Smiri se, 'ajde... E, zbog tih stvari sam ja tebe zavoleo. Zbog tih stvari znam da imaš dušu. Ja znam šta ti misliš, šta ti osećaš... Čemu ponos? Zbog čega u ljubavi imaš ponos? - prekinuo je tišinu Zola.

Na kraju, Miljana je prestala da plače i spustila gard prema Zoli, a u jednom trenutku je izgledalo kao da će se poljubiti. Ipak, do toga nije došlo.

Dok joj je Zola pevao "Maskaru", Miljana se smeškala i prokomentarisala: "Čudan si ti neki čovek".

Pogledajte i snimak pomirenja:

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Goxxx902

    E sad posto su se "isplakali", pravac ludnica...oboje!

  • Janko

    Što ne isplakaše još jedan minut pa da zaokruže na 40 minuta. Možda bi oborili rekord u plakanju. Ovo da nije tužno bilo bi smešno. Dokle više sa ovim primitivizmom.

  • Miki

    🤯

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima