Karić se gušio u suzama i jecao dok je slušao pesmu o svojoj ljubavi sa pokojnom Dijanom Milojković

Mirko je otkrio Stefanu da je objavljen spot za pesmu "22" koja je posvećena njegovoj ljubavi sa pokojnom misicom

  • 7
Stefan Karic, Dijana Milojkovic Foto: Telegraf, Youtube/Zadruga Official

Večeras se u Zadrugu vratio Mirko Gavrić koji je otkrio Stefanu Kariću da su ispunili njegovu želju, te su on i Milan Petković objavii  pesmu "22" koja govori o ljubavi Sefana i pokojne misice Dijane Milojkoković.

Kada mu je Mirko saopštio da je snimljena i objavljena pesma, Stefan je slušao sa knedlom u grlu i nije progovarao ni reč, zatim se i rasplakao.

- Mi smo ispunili tvoj san. Pesma "22" je oborila sve rekorde. Pesma je i dan danas u trendingu, nakon mesec i po dana na Jutjubu. To je najteži moj životni zadatak koji sam imao, zato što je pesma zaista dobila jednu potpuno drugačiju dimenziju i kroz spot koji smo uradili i kroz pesmu koju smo snimili... - rekao je Gavrić.

Nakon Mirkovog izlaganja, Stefan je napustio Belu kuću i uputio se u dvorište gde je zaplakao. Kada je čuo prve taktove numere "22" o ljubavi sa pokojnom mislicom, Karić se potpuno slomio, gušio se u suzama i jecao.

Imam sve što htela je, ali nemam kome prezime da dam, pramen tvoj na mojim grudima lep je kao svaka pesma Merlina. 22 - refren je pomenute numere koja je raplakala Karića i rastužila zadrugare.

Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je Stefan sve svojom pričom pre nekoliko meseci.

Kako je Stefan regovao kada je čuo pesmu "22" posvećenu njemu i pokojnoj misici pogledajte u videu u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    24. maj 2020 | 16:57

    Ali ljudi pa ja placem za ovom devojkom a nisam je ni poznavala...kamoli on sto je poznavao... bio je sa njom u otrricu u najgorim mukama trazili najbolje strucnjake zajedno bio je sa njom kada je saznala i posle toga...vencali se uzrla njegovo prezime zivela kod njega spavala u njegovom krevetu... ona je njega ostavila ne ono nije bio razlog ostavila ga jer je htela da ga spasi sebe i ove tuge, otisla je... kada je saznala da joj je bolje nasla je drugog momka iz Pn inace je njoj on i bio momak pre stefana samo su se pomirili posle stefana... kada je decembra opet saznala da je metastaziralo da joj ponovo nije dobro ostavila i tog momka... naravno da svi pate koju su je poznavali pa sto ne bi i stefan... ?

  • Baki

    24. maj 2020 | 20:04

    Ovaj Karić težak foliran ostavio devojku to jest prvo je prevario ,a sad pače on je jako težak čovek a plus je agresivan ,iskompleksiran ostavi debiju neka počiva tamo negde sa Anđelima i ne pominjite je više za ime Boga .

  • AMG

    24. maj 2020 | 00:57

    Pusti je da pociva u miru,dosta bre preko devojke da sebe prezentujes

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA