"Majka me je lešila od batina, lomila mi laktove" : Miljana prvi put progovorila o porodičnom paklu

- Ja svoju majku čuvam i volim najviše na svetu, iako je ona bila ta koja je mene maltretirala uvek. Kad se samo setim kako me je ubijala, vi to ne znate, zato je branite - rekla je Kulićeva

  • 5
Miljana Kulić

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Učesnica rijalitija "Zadruga 4" Miljana Kulić godinama unazad javnost šokira, kako svojim postupcima u rijalitiju, tako i odnosom sa svojom majkom Marijom Kulić, koja je takođe učesnik popularnog formata na TV Pink. 

Mina Vrbaški, koja je ovonedeljni vođa u Beloj kući, svojom podelom budžeta izazvala je Miljanu da progovori o stvarima koje do sada nismo imali prilike da čujemo.

Naime, Miljana je u naletu besa iznela porodične probleme i razotkrila svoju majku Mariju koja ju je, po rečima mlađe Kulićke, lešila od batina.

Ona mi je dala najmanji i rekla mi je da sekiram majku i da ću živu da je pojedem, ne znam zašto tako misli. Ja svoju majku čuvam i volim najviše na svetu, iako je ona bila ta koja je mene maltretirala uvek. Kad se samo setim kako me je ubijala, vi to ne znate, zato je branite – urlala je Miljana.

Ne sviđa mi se Miljanin pristup prema Mariji, ipak ju je ona rodila. da je najgora, majka joj je. Ja nikad ne bih mogla na majku svoju da dignem ruku, ona je to uradila i to pred kamerama! To je monstruozno! Marija treba nju da raspali, jer joj je dete, a ne dete nju! – rekla je Mina, čime je u Nišlijki izazvala još veći bes.

– Ne mogu da vodim dijalog sa uličarkom i pačavrom sa ulice! Ja svoju majku nikada nisam udarila! Mama je mene tukla kada sam bila mala, lešila me je kada nisam bila dobra, lomila mi je laktove kada sam iznervirala baku, a tata me je tad branio. Ja sa njom dolazim u sukob, jer ne podržava mene i Zolu. Ona bi mene i ovde ubijala od batina da nema kamera – izjavila je i šokirala sve zadrugare.

Video: Miljana se krvnički posvađala sa Marijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anika

    4. novembar 2020 | 16:59

    Izgleda da te nije dovoljno tukla.

  • Komsinica Cica

    4. novembar 2020 | 14:50

    Juce je jedva izvadise iz jezera, tj Kristijan je izvadio. A Marije ni na vidiku. 😁😁

  • Hm

    5. novembar 2020 | 05:36

    Cim je dete problematicno znaci da nesto zestoko ne funkcionise u toj porodici.. a ovo kad cujem nije te dovoljno tukla najezim se.. dete vaspitavas i bavis se njime neprekidno, a ne da dobija batine zato sto ga ulica nije odgajila tebi po volji. Jos kad cujem to se takvo rodilo zlo i naopako hahaha zao mi je, ali upravo su roditelji sa svojim (ne)vaspitanjem napravili takvo dete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA