Marija Kulić na lekovima: "Miljana bolje da mi je oči iskopala, nego sebi glavu što je obrijala"

- Miljana će me u grob oterati. Šta uradi, unakazila se - razočarana je zadrugarkina majka

  • 9
Miljana i Marija Kulić Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Zadrugarka Miljana Kulić svojim učešćem u "Zadruzi" pokazala je da drama i skandali prate njeno ime, ali ovog puta u rijalitiju je šokirala gledaoce svojim postpukom. Naime, Miljana je obrijala glavu, zbog čega je njena majka Marija Kulić van sebe.

Mariji nije dobro otkako je videla šta je uradila njena najstarija ćerka, a od stresa ne zna gde se nalazi.

- Tresem se. Miljana će me u grob oterati. Šta uradi, unakazila se. Ne liči više na sebe. Ona je stvarno skrenula, ne znam šta da kažem. Ne bih smela da se stresiram, doktori su mi to strogo zabranili, a sad sam pod lekovima za smirenje od jutros - rekla je Marija za Kurir i dodala: 

Siniši tek ne smem da pokažem šta je uradila. Miljana bolje da mi je oči iskopala da ne gledam šta radi tamo, nego sebi glavu što je obrijala. Ja ću umreti zbog nje stvarno, pa će onda imati zbog čega da kuka. Lepo sam joj rekla da se ponaša kako treba, a vidi šta uradi. Ja ne znam za sebe od jutros kad sam videla šta je uradila, katastrofa. 

Podsetimo, nakon što se Miljana ošišala na ćelavo, ona je došla u pab da pokaže novu frizuru Kristijanu Goluboviću, koji se šokirao kada je ugledao šta je uradila.

- E moja Miljo, tebi je sve ravno, tebi je sve super. Prst da ti pokažu, ti ćeš da se cerekaš do sutra! Meni je poraz što si se ošišala, uništila si kosu svoju lepu - rekao je frapirani Kristijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • It's a me...

    29. mart 2021 | 18:26

    Umesto da je vadis Maro odatle ti se i dalje oglasavaj samo i gledaj kako ti cerka zone sve dublje... vasa zlatna koka, bitne su pare a ne dete....

  • LP

    29. mart 2021 | 17:22

    Što su htele, to su i dobile. Kakvi dogovori, jedna priča ne prolazi, zato ovu 'epizodu' prenose mediji. Mixi uspele smo, samo tako ćero, ležu parice, nastavi ti sa 'bolešću'.

  • Pa

    29. mart 2021 | 22:06

    Cemu Majko stres,vi ste tako hteli da vam cerka zaradnuje pare u rijalitiju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA