"Ona hoće mene da komentariše?!" Kristijan javno zapretio Kiji, uputio joj skandalozne reči

- Rekao sam da, ukoliko uvredim Nadicu, neka mi udari šamar. Ali ja Nadicu nisam dirao, i ovo mi je hvala? - rekao je Kristijan

  • 12
Kristijan Golubović Kristijan Golubović Foto: ATA images

 Rijaliti učesnik Kristijan Golubović potkačio je pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija "Zadruga" Kristinu Kiju Kockar.

Nakon što je nedavno Kija govorila o Kristijanovom ponašanju u rijalitiju u kom je Golubović bio nasilan, Kristijan je sada javno pozvao Kockarovu da uđe u Zadrugu da imaju se*sualne odnose, a poželeo je i da je "urniše verbalno".

Kristijan je, pre svega, ljut zbog činjenice da ga Kockareva napada jer je davio svoju rijaliti-devojku Kristinu Spalević, a on njenoj majci Nadici Zeljković, koja je takođe učesnica "Zadruge", nikada nije ništa loše učinio.

- Kada mi je Kija rekla "Čuvaj mi mamu!", ispoštovao sam je do kraja, nisam nijednom Nadicu uvredio. Rekao sam da, ukoliko uvredim Nadicu, neka mi udari šamar. Ali ja Nadicu nisam dirao, i ovo mi je hvala?

- Pričao sam sa ljudima koji su i javno govorili "J**** smo je" i šta ja da razmišljam o njoj? Da je dobra devojka?  J**** te ja, Kija Kockar, verbalno, a ako hoćeš, mogu i drugačije! - govorio je izrevoltirani Kristijan.

- Ja sam otac i moje dete se neće j**** na klozetskoj šolji dok sam ja živ! Meni je Filip Đukić pričao kako je j**** Kiju - rekao je Golubović, aludirajući na navodni se*s bivšeg zadrugara Filipa Đukića i Kije Kockar u prvoj sezoni "Zadruge".

- Ona je digla p**** da mene komentariše?! A pretila je jednom Slobi nožem - vikao je Golubović.

Podsetimo, Kija se oglasila nakon što je Kristijan davio svoju rijaliti-devojku Kristinu Spalević.

- Uhvatio devojku u kragnu da ide na "spavanje". Treba tebe uspavati, džukelo jedna! Ovo je sem za diskvalifikaciju, ovo je za zatvor, bre! Krimos na baterije, umišljeni! Šta se dopušta ovom debilu? - napisala je Kockareva tada na Instagramu.

Inače, Kristijan je ovoliko besan zbog skorašnjih Kijinih reči, prilikom njenog gostovanja u "Zadrugoviziji", gde je tokom nastupa Kristijana Golubovića i Kije Kockar rekla sledeće:

- Kada budeš izašao, videćeš moju izjavu povodom davljenja ove devojke, za šta niko nije reagovao. Svima pretiš, hajde preti meni kada budeš izašao - rekla mu je Kija.

Kristijan joj je tada odgovorio:

Koliko ja znam iz javnosti, ti si nekome pretila nožem, nisam ja - rekao je Kristijan, aludirajući na situaciju iz "Zadruge 1" kada je Kockareva, navodno, u naletu besa držala nož iza leđa Gordane Džehverović i govorila: "Sve ću da pobijem! Sve! Slobu prvog!". Tada se komentarisalo da se Kija samo šalila.

- Ne, ne, to su samo novinarski natpisi - odgovorila mu je Kija, na šta joj je Golubović odbrusio: "Novinarske patke!"

Kockareva se tada obratila i Kristijanovoj rijaliti-devojci Kristini Spalević, koju je Kristijan davio, iako je kasnije bilo govora da ju je Golubović zapravo smirivao.

Drugi ljudi su tebe ubeđivali da te je Krisitjan smirivao, ali... ne bih dalje komentarisala - kazala joj je Kija.

Video: Kristijan udavio Kristinu: Golubović joj napravio kragnu ona ostala bez daha i pala u nesvest

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    17. jun 2021 | 13:12

    Jadna smo mi zemlja kad u njoj izneses misljenje a onda ti kazu da nidi trebala, pravice ti kriminalac problem. On neka faca, sta li. Dal je kad udario na musko?

  • Kekw

    17. jun 2021 | 12:51

    Ko je ovaj? Po čemu je on beše “poznat”??

  • Dr

    17. jun 2021 | 12:01

    Mala samo se ti kaci. Posle ce da ti bude kriv djavo. Nemoj mnogo visoko da letis nije kristajan bas kako ti to mislis. Bolje bi ti bilo da gledas svoja posla. To ti je moj savet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA