Trener Zvezde se izvinio Surduličanima!

Grof Božović svestan da je neumesno reagovao tokom konferencije na Marakani u petak

  • 4

Ružnu uvertiru imao je meč Radnika iz Surdulice i Crvene zvezde koji je u nedelju završen pobedom Beograđana rezultatom 2:0.

Najpre je trener crveno-belih Miodrga Grof Božović na neumesan način odgovorio na pitanje da li će Mičel Donald igrati u Surdulici, da bi na zvaničnoj Fejsbuk stranici Radnika u subotu osvanula pesma u kojoj se Božović poistovećuje sa bikom. Skandalozno!

Grofu je bio dovoljan jedan meč da oceni Donalda, ''traži se'' levi bek za naredni meč!

Delije bakljadom zapalile stadion u Surdulici, gorele trake iza gola (VIDEO)

Foto: crvenazvezdafk Foto: crvenazvezdafk

- Razmišljamo da ga stavimo u tim, samo da ga ne preplašimo kada vidi Surdulicu posle četiri i po sata vožnje autobusom. Mada, igrao je u Holandiji pa je već video krave - rekao je Božović na Marakani, a zatim je u Surdulici uputio izvinjenje:

- Na konferenciji za medije pred ovu utakmicu sam se našalio, ne želeći nikoga da uvredim. Dolazio sam ranije ovde i dok sam trenirao Obilić, a i pripreme smo radili na Vlasinskom jezeru, i zaista nikakvu lošu nameru nisam imao. Izvinjavam se svima koji smatraju da je moja šala bila neumesna. Atmosfera na utakmici bila je fenomenalna, prava fudbalska, i samo pozitivne utiske nosimo odavde.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaca

    16. avgust 2015 | 23:55

    Grof je pravi gospodin covek.Imam preveliku zelju da ga upoznam.

  • TBT

    17. avgust 2015 | 09:15

    On je ranije dolazio sa Obilićem na pripreme na Vlasinskom jezeru, a koje je u opštini Surdulica. E sad, svako ko je bio na Vlasini zna da svakodnevno može da sretne krave kako se šetaju pored kupača na glavnoj ili nekoj drugoj plaži, ili pak oko fudbalskog terena, tako da mu je izjava ok. Kada opština odluči da uvede red na Vlasini (krave, čamci, skuteri, smeće, kanalizacija...) onda mogu da se žale na ovu izjavu

  • Dr. za rock and roll

    19. avgust 2015 | 18:39

    Ko je bio u holandiji i belgiji zna da bilo da se vozio autom ili vozom sa strane puta stice se utisak da samo krave zive u tim zemljama. Ali ja ne razumem ovu salu iskreno a ni provokaciju meni je to velika glupost i ne dovrsena misao.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA