Zar je normalno da rođena majka želi da mi oduzme dete? Aleksandra najavila tužbu protiv Ljube!

- Ja ću biti najbolja majka za svoju ćerku i smatram da nemam nikakve potrebe da budem s njom u kontaktu - rekla je Aleksandra Subotić

  • 12

Aleksandra Subotić napustila je "Parove" kako pi rešila neke privatne stvari koje su baš mučile u poslednje vreme. Podsetimo, prema Aleksandrinim tvrdnjama, njena majka Ljuba je podnela tužbe protiv nje, kojom, navodno, želi da postigne to da se Subotićevoj oduzme starateljstvo nad ćerkom Magdalenom.

Aleksandra je odlučila da nema kontakt sa Ljubom i da je prilično iznervirana zbog cele ove situacije.

- Baš sam u haosu! Kada sam izašla iz "Parova" i kada sam videla sadržaj dva mejla koje je Ljuba poslala socijalnoj službi, veoma sam se šokirala. Smatram da to nije normalno i ne znam zašto sve to radi. Na stranu što je navela odvratne laži o nekim seksualnim konotacijama koje tobože David i ja, ali i neke devojke, radimo pred Magdalenom. Strašno je što je ona tražila da mi oduzmu dete, ali ne da bi ga ona čuvala jer je Karađorđe nesavesan, a ona savesna, nego da ga pošalju u hraniteljsku porodicu ili da ode u dom. Zar tako da napakosti i naudi sopstvenoj unuci i sopstvenom detetu? - rekla je Aleksandra i dodaje:

Foto: TV Happy

- Što se tiče mene i moje majke, rekla sam da me ona više ne zanima. Moraću da je tužim, nema mi druge! Neprestano me proziva na Instagramu. Pre dva dana je nešto kačila i kada sam to videla shvatila sam da ne želim nikakav kontakt s njom. Nikakav! Ja ću biti najbolja majka za svoju ćerku i smatram da nemam nikakve potrebe da budem s njom u kontaktu jer je ona neko ko želi da joj napakosti. Ljuba po društvenim mrežama meni deli savete o majčinstvu, a vidimo sami kakva je ona mama. Ima dve ćerke sa kojima ne priča, a ne priča ni sa rođenom majkom - navodi Subotićeva, koja je ispričala kakva je situacija sa socijalnom službom:

Printskrin: TV Happy

- Izlazili su na teren da provere u kakvom stanju živi moja Magdalena. Videli su da je sve u redu sa detetom, da je zdravo, pravo i čitavo, ali i da se u kući ne dešavaju nikakve gungule kakve Ljuba navodi. Moj otac Karađorđe je potom bio kod njih i davao je izjavu, a David i ja imamo plan kako da rešimo čitavu situaciju - navela je Aleksandra.

Subotićeva je otkrila da se neće vraćati u "Parove" i da namerava da se uda za Davida Dragojevića, koji ju je nakon njegog izlaska iz rijalitija zaprosio.

- Ne! Stižem u vilu večeras ili sutra uveče, taman pred nominacije i izbacivanje. Zato nas dvoje imamo drugačiji plan. Kako Magdaleni u izvodu iz matične knjige rođenih piše da je otac nepoznat, jer je Čabarkapa nije priznao, David će je zato priznati kao svoju i tako postati staratelj pa više niko neće moći da nam naudi na način koji to sad čini Ljuba. Moja ćerkica će tako dobiti oca i prezime i postaće Magdalena Dragojević! - ispričala je ona.

Foto: Instagram/sandrasuboticss

(Telegraf.rs/izvor: SrbijaDanas)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lija

    23. novembar 2017 | 20:40

    Kakva majka takva i cerka

  • Cure

    24. novembar 2017 | 07:20

    Dusu bi prodali za pare..

  • Rade

    23. novembar 2017 | 21:09

    Pa sto se onda vucara po rijalitima, tu su izgleda svi bolesni, a kako ne bi ljuba poludela kad joj je otela decka i on joj napravio dete. Hoce Ljuba da joj otme dete da bi imala uspomenu na bivsek decka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA