≫ 

IMA BOGA! Dara prvi put iskreno rekla koliko je besna na Seku, zbog ovih reči jasno je da od njihovog pomirenja nema ništa (VIDEO)

Bubamara je vrlo samouverena kada je u pitanju koncert u Areni, uprkos činjenici da će u istom prostoru nedelju dana ranije pevati njena koleginica

  • 10

Dara Bubamara i Seka Aleksić već dva i po meseca nisu u dobrim odnosima, nakon što je Dara pobesnela kada je krajem decembra saznala da je Seka zakazala koncert u Areni, i to 7 dana pre njenog koncerta.

Aleksićeva je nekoliko puta rekla kako ne shvata u čemu je problem, te da svako ima pravo da zakaže koncert za datum za koji želi, a kada se nedavno pojavila na promociji dueta Bobana Rajovića i Džeja rekla je da nema pitanja o Dari.

No, Bubamara nema problem sa tim da priča o njoj, što je učinila i prethodne noći tokom gostovanja u Amidži šouu.

- Nebitno je u kakvim smo odnosima, ali hoću da ti kažem da se nismo dogovorile. To je sad neka priča sa njihove strane, kao, "dogovoreno je". Nije dogovoreno! Ne može da se dogovori da ti neko posle tvog zakazanog koncerta kaže: "Moj koncert je sedam dana pre". Znači, to je, ono... Kao, "želim joj sreću", a zakaže nastup za sedam dana pre! (smeh) - počela je Dara vidno besna.

Foto: A. Nalbantjan

- Tu nema prijateljstva! Svako radi sebi i svako odgovara za svoje postupke, ali to je totalno nebitno. Moj koncert 21. aprila... Ludilo, rasturanje! Vidi... Meni je bilo jako krivo kada se sve to desilo. Ne znam zbog čega, pitajte nju. To je pitanje za nju, zašto je zakazala nedelju dana pre, a ne nedelju dana posle mene. Na kraju, svima opraštam i svima želim sreću. Kad se to desilo mene je to pogodilo, jer smo bile u dobrim odnosima. Sad me apsolutno ne zanima! Samo želim sada da oduvam sve! Znaju svi na estradi, ja sam mnogo poštena, kolegijalna, sve sama radim i sve sama ulažem, bez ikakve podrške. Ja svom neprijatelju ne bih uradila to što je ona meni uradila, evo sad pričam prvi put iskreno. Ali, ima Boga. Videćete šta će biti na mom koncertu i ko mi se pridružio i kakvi ljudi. Ja sam to sve zaslužila! - zaključila je Dara tu temu.

Najbolje guze estrade:

(Telegraf.rs)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Јелена је

    14. mart 2018 | 09:43

    Сека шатро фина, а вамо нож у леђа...

  • Alen

    14. mart 2018 | 13:18

    Seka je pokazala pravo lice

  • Jelena 1982

    14. mart 2018 | 10:25

    Sve su one mazne i tople fine pred kamerama, ali kad se ugase kamere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA