≫ 

Pitali smo Jovanu Pajić da li je Kija od nje tražila savet, a nova pevačica "Ministarki" je dala odgovor koji nismo očekivali (VIDEO)

Ekipa Telegrafa popričala je sa Jovanom Pajić pre njenog gostovanja u emisiji "Amidži šou"

  • 8

Pevačica Jovana Pajić, koja se na muzičku scenu vratila na velika vrata kao nova pevačica grupe "Ministarke", za Telegraf otkriva da joj je povratak lako pao i da je posao kojim se ona bavi "kao vožnja biciklom".

- To je kao vožnja bicikle. Ne mogu reći da nisam imala tremu - rekla nam je Jovana.

Reakcije kolega posebno su obradovale Jovanu, iako se trudila da sve drži u tajnosti.

- Taj dan kada se pojavila pesma, pravila sam se kao da sam mrtva. Sve kolege su se javile, čestitale i jako mi je značilo - priča Jovana.

Jovana Pajić Foto: Nikola Tomić

Jovana je prošlog vikenda prvi put nakon sedam godina pauze nastupila sa grupom "Ministarke", ali i sa pobednicom "Zadruge" Kristinom Kijom Kockar, koja je do nedavno nastupala sa ovim sastavom. Jovana je oduševljena Kijinom energijom i otkrila nam je da li je Kristina od nje zatražila neki poslovni savet.

- Nije mi tražila. Možda sam ja pre od nje trebala da tražim. Ona to tako dobro radi, ona je rođena za šou biznis ima dosta samopouzdanja - rekla nam je Jovana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu na početku teksta!

(Marko Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srecno

    20. novembar 2018 | 23:16

    Puno srece Jovana,zasluzujes ,cim nemas sujetu u sebi.Sve najbolje!

  • Vesna

    21. novembar 2018 | 00:07

    Kad se pojavila Kija tu noc u Bec jasm bila na nastup zena ,dovela atmosferu do ludila svi telefoni se okrenuse ka Kiji .Zena ko zmaj sve baca u senku kad se pojavi

  • MM

    21. novembar 2018 | 00:49

    Svaka čast divna osobo.Prihvataš svakoga i nemas ni malo ljubomore i zlobe u sebi.Zato ces i uspjeti sa tvojim savršenim glasom.Veliko bravo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA