≫ 

Darkova kuma pored njegove slike iz bolnice ostavila srceparajuću poruku, a jedna rečenica će vas naježiti (FOTO)

- A ovo sad što ću ti reći zapamti zauvek: I dalje si najbolji, čak i kada ležiš! Niko te nikad nadmašiti ne može, ni za milijardu svetlosnih godina - napisala je Čekićeva

  • 18
Andreana i Darko, Printskrin: Instagram/andreanacekic

Darko Lazić objavio je jutros prvi selfi iz KBC Zemun, u kojem leži od 23. oktobra, kada je u ranim jutarnjim satima doživeo strašnu saobraćajnu nesreću.

Pevač je putem Instagram profila majke i oca svim ljudima koji slave čestitao Aranđelovdan, rečima: "Srećna slava svima i od mene jer nemam svoj telefon".

Pored fotografije odmah su krenuli da se nižu radosni i pozirivni komentari kojima su ljudi Darku pružili podršku za potpuni oporavak, a njegova kuma, pevačica Andreana Čekić, napisala je podužu poruku.

- Stvari koje su mi odmah prošle kroz glavu i dušu: 1. Srećna sam što ti postojiš! 2. Ti si moj anđeo lepi, prelepi! 3. Znam da si ti lično ovo pisao, ti stalno skraćuješ reči. 4. Znam da ćeš sve ovo čitati. 5. A ovo sad što ću ti reći zapamti zauvek: I dalje si najbolji, čak i kada ležiš! Niko te nikad nadmašiti ne može, ni za milijardu svetlosnih godina! Volim te beskrajno, svim srcem i dušom i ne prođe dan kad ti to u sebi ne izgovorim - počela je Andreana, a onda je usledila najemotivnija rečenica.

Darko sa majkom Brankom, Foto: Instagram/milanbranka

- Teško mi je što ne mogu da ti to i kažem, mada znam da znaš, ali najradije bih se preselila tu, da budem s tobom, krevet do kreveta, da ti se nasmejem svaki put kad otvoriš oči, da jedemo zajedno svega! Da maštamo o tome šta ćemo sve raditi kad ovo prođe. Znaš šta? Mnogo sikume voljen!!! P.S. Sad sam i ja mršavija, da znaš samo - napisala je.

VIDEO: Darko Lazić reaguje na sve: I dalje leži na Intenzivnoj, ali se oseća mnogo bolje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milka

    21. novembar 2018 | 17:44

    Ova će se udati za Lazića ada ozdravi.

  • Raed

    21. novembar 2018 | 16:17

    A njena reč ima jačinu. Haha

  • Dr.

    21. novembar 2018 | 16:04

    Kumo trazis reklamu preko kuma,da ste ko rod rodjeni vec bi on sve to znao i ne bi bilo potrebe da se oglasavas!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA