≫ 

"Što se mene tiče, ne dugujem nikom ništa!" Sloba oštro prokomentarisao to što ga Luna spominje u Zadruzi, a onda spomenuo Gagija! (VIDEO)

- Što se tiče tog polja, ja sam potpuno čist i savest mi je mirna - rekao je Radanović

  • 29

Pevač Sloba Radanović prisustvovao je Dodeli oskara u Valjevu zajedno sa bivšom suprugom Kijom Kockar. Radanović je tom prilikom pevao svoje dve najpopularnije pesme "Kocka" i "Stjuardesa", a za obe kažu da su posvećene Kockarevoj.

- To su moje dve najpopularnije i najbolje pesme. Pesma "Stjuardesa" je posvećena njoj, i "Kocka" je delimočno posvećena njoj. To su moje životne pesme, mislim da je to normalno i ponosan sam na svoje pesme - rekao je Sloba.

Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

Pevač je potom prokomentarisao to što je Gagi Đogani izjavio da se telefonom čuo sa njim i da ga je tom prilikom iskritikovao zbog ponašanja prema Luni

- Nismo se čuli uopšte, da jesmo ja bih rekao. Nismo se čuli niti mislim da bismo imali zbog čega da se čujemo - rekao je Radanović.

Sloba, Foto: Nikola Tomić

Sloba se osvrnuo i na to što ga bivša devojka Luna Đogani često spominje u Zadruzi i govori da joj Radanović duguje odgovor na neka pitanja.

- Što se mene tiče ja ne dugujem nikom ništa, ni verbalno, ni materijalno. Što se tiče tog polja, ja sam potpuno čist i savest mi je mirna - rekao je on za Telegraf.

Šta je Sloba rekao o druženju sa kolegama i tome da li nekom od njih daje ljubavne savete možete pogledati u videu na početku teksta!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tačkica

    6. decembar 2018 | 17:13

    Da,vise je nego.jasno da se ponovo zaljubio u Kiju! Zato tako odlucno nece da cuje za Djogani porodicu

  • Realno

    6. decembar 2018 | 16:52

    Sloba hoce ponovo da osvoji Kiju, zato nece nista da ima sa Djoganijevima.

  • Maja

    6. decembar 2018 | 17:59

    Rece Slobica i ostade ziv,jadnicak ,,,Kija sada ima stan ,lovu ,popularna je ...Sta ce mu sad Luna,iskoristioje ,odbacio itd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA