≫ 

Ivan Ivanović nije mogao da zaustavi smeh: Laušević ispričao foru Gage Nikolića i urnebesan pokušaj Bate Stojkovića da je ponovi (VIDEO)

- Ulazi Gaga pokojni Nikolić u Atelje, u klub čuveni, i kaže: "Deco, jeste čuli za ono puškaranje sinoć na Novom Beogradu?" - počeo je sa pričom Laušević

  • 11

Žarko Laušević bio je gost u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem", a glumac je publici u studiju i njegovom domaćinu Ivanu Ivanoviću rešio da ispriča jednu foru koju je svojevremeno ispričao legendarni Dragan Gaga Nikolić.

- Ulazi Gaga pokojni Nikolić u Atelje, u klub čuveni, i kaže: "Deco, jeste čuli za ono puškaranje sinoć na Novom Beogradu?". Tu je Đuza, Bata Stojković, Butković, Pera Kralj, cela ta ekipa... I sada niko nije čuo za puškaranje na Novom Beogradu. I Gaga kaže: "Pa jedni pušili, a drugi ka*ali" - rekao je Laušević, a onda su svi u studiju počeli da se smeju.

- Ali to nije kral priče, pošto je prošlo par sati. Tu se izmenila ekipa i Bata Stojković je shvatio da od onih svedoka koji su čuli tu priču više nema nikog. I on je jedini koji još uvek ima tu priču. I sada se tu nakupilo novih kolega. I sada on odlučuje da ispriča vic koji je Gaga ispričao: "Jeli, je l' ste čuli pušketanje sinoć na Novom Beogradu?" - imitirao je Lauš Batu Stojkovića i nastavio:

- Oni stanu, nisu čuli, ne znaju kakvo pušketanje. ( Onda je Lauš ponovo imitirao Batu): " Pa jedni pušili... gde mi je ka*anje, mamu mu je*em" - rekao je Laušević, a publika u studiju, uključujući i Ivana Ivanovića, nije mogla da prestane da se smeje.

Kako se Ivan Ivanović oprostio od gledalac "Prve", pogledajte OVDE.

Kako je Žarko Laušević ispričao foru Gage Nikolića pogledajte na 37:20 minutu snimka:

VIDEO: Uloga Lauševićevog života: Veliki povratak glumca u Korenima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1991

    22. decembar 2018 | 12:53

    Bravo Ivane.

  • MARKO

    22. decembar 2018 | 12:33

    Ne verijem koliko glup vic

  • Ne lupaj molim te

    22. decembar 2018 | 13:52

    Nije bitno koliko su placeni.Bitno je da i ti i ostali cuju i dozive nesto sto u svojim malim zivotima nikad nece doziveti i cuti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA