≫ 

Kija čula da Bogdan Bogdanović za kojim otkida navodno ima devojku i prokomentarisala to sa 3 jake reči! (VIDEO)

Pobednica prve Zadruge u nekoliko navrata je izjavila da joj je košarkaš sladak, a on je sada navodno u vezi sa Olgom Danilović

  • 74

Kristina Kija Kockar je prošle godine, da li iz šale, ili iz zbilje, bacila buvu da joj se dopada NBA košarkaš Bogdan Bogdanović. Tako je tokom početka druge sezone Zadruge rekla kako je Sloba ne zanima, ali da bi volela da joj se javi košarkaš. Početkom ove godine, gostujući kod Ognjena Amidžića, opet je govorila o Bogdanoviću.

Bogdan Bogdanović, Kija Kockar/ Foto-kolaž: Guliver/Ethan Miller/Getty Images, ATA Images

Međutim, pre nekoliko dana se pojavila informacija da je Bogdan navodno u vezi sa Olgom Danilović, a šta je Kija rekla o tome, saznajte u videu na početku teksta.

(I. Nedić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    8. februar 2019 | 17:18

    Za nju su Fice, Mice, Balvani i slicni... Finim, kulturnim i uspesnim momcima su potrebne iste takve devojke, a ne rijaliti raspustenice koje "peru ves", sahranjuju oca uzivo i glume pevaljke po trecerazrednim kubovima.

  • psihijatar

    8. februar 2019 | 18:31

    Umišljena klempava sa izbačenom donjom fijokom, malaaaaaaaaaa

  • Milan

    8. februar 2019 | 15:07

    Ova puca mnogo na visoko. Nista manje nego kosarkas. A zapitaj se sta ti imas da se zaljubi u tebe? Jedno veliko NISTA. Tako da kazi Hvala Bogu ako nadjes nekog ko te voli i budi skromna. Jer ko visoko leti nisko pada.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA