≫ 

"Šaban treba da počiva u Aleji velikana": Ceca neutešna zbog smrti kralja narodne muzike

- Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest - rekla je folk zvezda

  • 5
Ceca Ražnatović, Šaban Šaulić Foto: A. Nalbantjan

Vest da je poginuo Šaban Šaulić u teškoj saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj u 68. godini života šokirala je sve. Povodom smrti kralja narodne muzike neutešne su bila brojne njegove kolege, između ostalog i Ceca Ražnatović, koja je sa tugom primila ovu informaciju

- Ne znam šta da kažem, u šoku sam, pretužna sam. Cela porodica i ja smo zanemeli, ovo je tragična vest. Saučešće porodici Šaulić. Pevač kao što je Šaban treba da počiva u "Aleji velikana" - rekla je Ceca.

Šaban Šaulić rodio se 6. septembra u Šapcu 1951. godine. Profesionalno je počeo da se bavi muzikom 1969. godine, a u svojoj bogatoj karijeri objavio je 33 diskografska albuma.

Šaban Šaulić Foto: Marko Jovanović

Neke od njegovih nezabotavnih hitova možete poslušati OVDE.

VIDEO: Poslednji nastup Šabana pre teške saobraćajne nesreće:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bozi

    17. februar 2019 | 14:45

    Cast Sabanu. Neka pociva u miru. Bio je kralj narodne muzike ali uz duzno postovanje nije mu mesto u aleji velikana. Mislim da je to za naucnike,generale,duhovnike ,pisce,casne vladare cija dela su obelezila istoriju Srbije i zahvaljujuci njima Srbija i danas profitira i kroz njih je postala po dobru poznata i van granica nase zemlje. Saban je nas zabavljao svojom predivnem pesmom ali kao i mi obicni ljudi radio za sebe i svoju porodicu. Slava mu -njegova pesma ce vecno ziveti

  • Guess.

    17. februar 2019 | 15:00

    Iskreno saucesce porodici Saulic, zbog velikog gubitka.Dobri covece pocivaj u miru.,a Ceca Raznatovic , ne bi trebala da odredjuje, gde ce ko biti sahranjen.Saban koliko znam ima veliku porodicu.

  • Dija

    17. februar 2019 | 14:55

    Kada mi je teško ili želim da se prisetim nekog vremena,poslušam Šabana Šaulića, nekada se zaplačem,nekada zanemim.Ali sam se uvek vraćala njegovim pesmama i tako će ostatati,Ostavio nam je lepotu Pesme za mnoga pokolenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA