≫ 

"Zbog majke mi treba psihijatar!" David se usred noći Ani žalio na Biljanu, pa otkrio da razmišlja da pobegne iz Zadruge! (VIDEO)

- Sad mi dođe da odem kući, da nogom otvorim vrata, u meni je nervoza i agresija - rekao je David

  • 14

Ana Korać i Dvaid Dragojević imali su burnu noć braneći svoju ljubav, a David se javno obratio svojoj majci Biljani Dragojević poručivši joj da se ne meša u njegovu i Aninu vezu i da ga njeno mišljenje o Koraćevoj ne zanima. 

Ana je zatim razgovarala sa Lepim Mićom koji ju je savetovao da ne treba previše da se zanosi zbog Davida i da joj je ta veza donela već dosta problema.

Dragojević i Ana su se zatim svađali na doku, ali su ubrzo izgladili odnos, pa je on otvorio dušu i požalio se na majku.

David u toku razgovora sa Anom, Printskrin: TV Pink

- Ja uvek tako nešto kažem, znaš zbog čega - rekla je Ana.

- Za šta mene smatraš ti? Nemoj to da pričaš, za šta ti mene smatraš? Da ti znaš gde je moja glava i o čemu ja razmišljam? Joj, ljubavi. Je l' si ti svesna koliko ja tebe volim?! Nisi svesna.. - objašnjavao je David Koraćevoj.

Kako je Dragojević bio vidno uzrujan, a ona nije mogla da ga zagrli, njegova devojka mu je uputila nežne reči kako bi ga oraspoložila.

Dvaid i Ana razgovaraju, Printskrin: TV Pink

- Nedostaješ mi previše - pričala je Ana.

- Pa i ti meni, onda odeš tamo i neko ti priča... Mene ne interesuje ko će šta da kaže. Meni si ti bitna - naveo je David.

- Jesam ja nekog uvredila, da li sam ja nešto uradila - rekal je Koraćeva.

- Zašto on tebi bilo šta priča? Sad je počelo da me nervira sve ovo. Nervira me mešanje i ove gluposti, otvaranje glave. Osam meseci sam ovde još me moji rođeni kanale i je*u spolja, da li je to normalno? Sad mi dođe da odem kući, da nogom otvorim vrata. Znaš šta je sad u meni, koja nervoza i agresija. Treba mi psihijatar zbog mame - zaključio je Dragojević.

VIDEO: Kako je izgledao razgovpor Ane i Dvaida pogledajte u vidue ispod:

VIDEO: David Dragojević hitno izveden iz Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đina

    19. mart 2019 | 11:52

    Njemu odavno treba psihijatar, od kad se smuvao sa Anom, ta če ga žednog prevesti preko vode, a onda če tražiti I Aleksandru...

  • Budan

    19. mart 2019 | 13:08

    @Ivana Hehe, kao da je to sve njegovo! Nema vise u Ameriku, receno mu je! Ostaje mu da nesto radi, a ni on ni ona plasticna nemaju ni skole ni radnih navika! Grebace on mamici na vrata cim izadje!

  • Ivana

    19. mart 2019 | 12:47

    Brate prodaj lokal i vizu za Ameriku i bezi sto brze mozes i ne osvrci se vise!!!Sad si video da vam mama pravi takve probleme da si na jednu stranu i zbog mame izgubio brata!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA