≫ 

Perućica otkrio zašto Aleksandri nije čestitao rođenje sina i koji momenat čeka da bi to učinio! (VIDEO)

- Biće puno kolega, barem se nadam da će se svi odazvati, a one koje volim ću zvati - rekao je Ljuba

  • 0

Pevač Ljubomir Perućica zaprosio je devojku Katarinu Kolozeus dan nakon njenog rođendana krajem oktobra prošle godine, a voditeljka i pevač sada pripremaju svadbu za 350 zvanica.

- Biće puno kolega, barem se nadam da će se svi odazvati, one koje volim ću sve zvati. Naša prva pesma za ples, još nismo odlučili, ali od prilike znam šta ćemo odabrati. Voleleo bih da nam Adil otpeva "Moje si nebo" - kaže Perućica za Telegraf.rs.

Ljuba je otkrio kako se osećao kada je zaprosio Katarinu, ali i da ona nije odmah rekla "da".

Ljubomir Perućica sa verenicom Katarinom KolozeusFoto: ATA Images

- Bilo je emotivno, ja sam se pogubio, nisam znao šta da kažem, na kraju sam rekao ono što mi je prvo palao na pamet i to je prošlo dobro. Ona u tom momentu nije ništa rekla, samo me zagrlila i izgubila se, nije to očekivala što i jeste bila poenta - rekao je pevač.

Perućica nije čestitao bivšoj devojci Aleksandri Živojinović rođenje sina Aleksandra, ali će joj, kako kaže, čestitati kada je bude video.

Ljubomir Perućica, Foto: Nikola Tomić

- Nisam joj čestitao, mi se privatno ne čijemo. Kada se vidimo u prolazu na snimanjima mi se pozdravimo. Naravno da ću da joj pružim ruku i da joj čestitam kad se budemo videli.

Kompletan razgovor pogledajte u snimku na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA