Pre 18 godina proslavila se u "Munjama", bila u vezi sa Filipom Živojinovićem, otišla u Ameriku, a sada se vratila i lepša je nego ikada! (FOTO)

Mandžuka je u više navrata isticala da je zadovoljna životom u Los Anđelesu, ali da joj nedostaje Beograd i ljudi u njemu

  • 12

Maja Mandžuka (37) imala je tu sreću da dobije ulogu u jednom od najboljih domaćih ostvarenja "Munje", filmu iz 2001. godine.

Međutim, Maja nakon "Munja" nije imala nijednu toliko zapaženu ulogu, a kada se preselila u Ameriku retko se zbog posla pominjala i pojavljivala u domaćim medijima. Ono zbog čega je bila u žiži javnosti jeste veza sa Filipom Živojinovićem sa kojim je bila skoro 4 godine, a sa kojim se, kako je rekla, rastala normalnim putem.

- Dok je ljubav trajala, skoro četiri godine, bilo nam je lepo i bili smo apsolutno nerazdvojni. Do razlaza je došlo posle nekoliko dana razgovora i sitnih nesuglasica. Nije uplivavala nikakva treća osoba. Tada smo shvatili da su razlike između nas ipak veće nego naše sličnosti. Slikovito rečeno, postepeno smo uviđali da su naši krugovi postajali toliko različiti da nisu mogli da se usaglase. Filipu želim sve najbolje - rekla je Maja pre dve i po godine u razgovoru za Hello.

Lepa Maja koja živi u Los Anđelesu, gde i radi, na neko vreme došla je u Srbiju zbog serije "Vrata do vrata" u kojoj posle 18 godina od "Munja" ponovo igra sa Zoranom Cvijanovićem, a u petak 22. marta pojavila se na pretpremijeri serije "Državni službenik".

Evo kako Maja danas izgleda:

Maja Mandžuka u Beogradu, u Kombank dvorani, 22. marta, Foto: ATA Images

Mandžuka je u više navrata isticala da je zadovoljna životom u Los Anđelesu.

- Za sve ove godine, svaki slobodan trenutak sam koristila da dođem u Beograd makar na nekoliko dana, iako je dug put i maltretiranje je. Najviše mi nedostaje Srbija kada su slave, rođendani i porodična okupljanja u pitanju. No, zahvaljujući aplikacijama - Skajpu, Vajberu, svakodnevno sam u komunikaciji sa porodicom i prijateljima. To me čeka i sada kada se završi snimanje serije "Vrata do vrata" i odem u aprilu za Los Anđeles - rekla je Maja.

Foto: ATA Images

- Meni je život u Los Anđelesu odličan, divan. Lepo sam se snašla relativno brzo. Uklopila se, stekla prijatelje koji su često dolazili u Beograd, jer im stalno pričam o svom poreklu. Ušla sam u tamošnji sistem. Radila sam dosta u produkciji, na snimanju TV serija, filmskih projekata, malo sam se bavila i modom. Los Anđeles je moja druga kuća - objasnila je Maja.

Ona je istakla da je radosna zbog spoznaje da se Srbija i Amerika u jednoj stvari mnogo ne razlikuju.

- Kada sam došla na set, bila sam oduševljena kakva je produkcija, glumci, nimalo se ne razlikuje od one u Americi. Veoma sam srećna zbog toga - rekla je Maja, misleći na seriju "Vrata do vrata".

Inače, na spekulacije da se planira nastavak filma "Munje", u kojem je Maja igrala glavnu žensku ulogu, Mandžuka je rekla da bi ulogu prihvatila ukoliko scenario zainteresuje, ali zvanični poziv još nije dobila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA