"Poslednjih 10 meseci ćemo zauvek pamtiti...": Aleksandra objavila srceparajuću sliku sa Filipom, pa emotivnim statusom najavila kada se vraća na scenu (FOTO)

- Uživamo u odmoru koji traje jos nekoliko dana, a onda sledi povratak na posao - napisala je pevačica

  • 11
Filip Živojinović i Aleksandra Živojinović Foto: ATA Images

Aleksandra Živojinović, kao što je poznato, se porodila i na svet je donela dečaka koji je dobio ime Aleksandar. Pevačica u društvu supruga Filipa Živojinovića uživa u odmoru, a preko svog Instagram profila je najavila kada se vraća na posao.

- Poslednjih 10 meseci ćemo zauvek pamtiti... prošli smo kroz najlepše trenutke u našim životima...uživamo u odmoru koji traje jos nekoliko dana, a onda sledi povratak na posao! Pesme su spremne i očekujte puno lepih iznenađenja. Družimo se od jula sa novom energijom i puno ljubavi. Voli vas Aleksandra - napisala je Aleksandra Živojinović i objavila zajedničku fotografiju sa Filipm Živojinovićem.

Evo i fotografije:

Aleksandra Živojinović i Filip Živojinović Foto: Instagram/aleksandra__official

VIDEO: Prijovićka se porodila, a evo kako je reagovao Perućica:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ss

    7. april 2019 | 19:48

    Sve je to lepo,ali ti lepotice sada treba da se posvetis bebi, a ne mikrofonu.Para imas,sedi i neguj dete,a ne brze bolje da ti vidi put kuput.Sto li i radjate decu kada niste sa njima i kad vam bebe cuvaju drugi,ne uzivate sa decom 24h.Kakva karijera pa nisi ti doktorka nauka pa da juris karijeru,sekira ti upala u med,ne moras ni srednju skolu da zavrsis

  • Hm...

    7. april 2019 | 23:07

    "Lepotice" 'vataj se za flasice i pelene i budi uz bebu. Uskoro ce tvojoj dadilji reci ma- ma. A mama nema za leb i uz leb pa mora da radi, i zaradi za porodicu. Mozes da budes bitna samo za fotografe, i novinare koji vam daju na znacaju. Nebitni ste, a beba neka je zdrava svojoj dadilji.

  • Kkkkuuusstaa

    7. april 2019 | 19:52

    Srce mi se cepa dusa mi se kida..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA