≫ 

Malo ko je znao da je ona otpevala najveće hitove '90-ih dok su pevačice samo otvarale usta, a sada je otkrila tajne grupe Fanki Dži i Đogani!

Marija se prisetila perioda kada je sarađivala sa najpopularnijim grupama na našim prostorima

  • 3

Dens grupe devedesetih godina bile su jako popularne na našim prostorima, a mnogi pričaju da pevačice koje su im tada "pevale" hitove, nisu to ni radile već su samo otvarale usta. Umesto njih to je radila muzičarka Marija Mihajlović.

Marija je pre nekoliko godina bila učiteljica glasa u jednom muzičkom šou-programu.

Ona se prisetila kako je to izgledalo pre 20 godina.

- Kada je počeo rat, mi umetnici iz Jugoslavije smo bili smo onemogućeni da putujemo i da radimo kao pre, pa sam se ja više posvetila studijskom radu. Tako sam upoznala Gagija i Daču Daka koji su tada bili deo "Fanki džija" pa su se kasnije razdvojili. Došli su u studio kod Srđana Babovića i tražili su da im on napravi muziku po kojoj bi oni igrali, a iz toga je i nastao njihov prvi album. Posle, kada su krenuli odvojeno, obojica su tražili da im ja pevam vokale. Ja sam pevala glavne vokale na drugoj ploči grupe Fanki Dži, na kojoj je bila pesma "Plakati zauvek", pa smo onda nastavili saradnju na skoro svakom sledećem albumu. - rekla je Marija za "Kurir".

Marija Mihajlović, Printskrin: Youtube/Dejan Jelača 30 minuta

Na pitanje da li je pevala i dok je Anabela bila pevačica grupe, kaže:

- Da, ali nisam samo ja pevala. Mislim da je na trećoj ploči ona sama pevala, a kasnije su ponekad kombinovali moj i njen glas, a nekad sam samo ja pevala.

Ona je prokomentarisala i to što je Đole Đogani izjavio da ona nikada u njegovoj grupi nije pevala glavne vokale:

- Pa dobro, radila sam mu prateće vokale. A osim toga, ja sam skoro uvek pevala glavne vokale na tim pločama, pa onda oni posle toga pevaju preko mog glasa i to se lepo umiksuje na kraju.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    26. april 2019 | 18:21

    To svi znaju,pa i Luna je "talentovana"na mamu 😄

  • Sneki

    26. april 2019 | 19:32

    Kad mama Raza cuje za ovo ,da je javno provaljena,poludece

  • MK

    27. april 2019 | 18:39

    Bravo za Mariju Mihajlović da nije bilo nje ne bi bilo ni Anabele i još poneke "pevačice" kako ih nije sramota? Ok ne znam da pevam radiću nešto drugo ali ne, ovo je najlakše, drugi peva a ti samo zevaš!! Blam

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA