≫ 

Voditeljka i glumac iz "Istina i laži" dižu kredit da bi kupili stan: U problemu smo, sve je preskupo!

- Stefan je odrastao u centru grada i njemu je ta lokacija primamljiva, ali tu sve što je lepo ujedno je i preskupo, tako da smo u problemu - rekla je Danijela

  • 12
Danijela Karić i Ivan Mileusnić venčanje Danijela i Stefan Buzurović, Foto: Nikola Tomić

Danijela Buzurović (38) i njen suprug Stefan (33) podižu kredit kako bi pazarili stan i da bi porodica mogla da živi i uživa u većoj nekretnini.

Par trenutno živi u Zemunu, a na korak da podignu kredit za stan odlučili su se zbog ćerke Klare (3) i sina Nestora (5), koji traže svoju sobu.

Iako oboje rade i uspešni su svako u svojoj profesiji - Danijela kao voditeljka, a Stefan kao glumac, priznaju da im nije lako kada su finansije u pitanju.

- Stefan je odrastao u centru grada i njemu je ta lokacija primamljiva, ali tu sve što je lepo ujedno je i preskupo, tako da smo u problemu. Ne možemo da nađemo ono što nam odgovara, a bitno nam je i da škola bude blizu budući da će Nestor sledeće godine krenuti u prvi razred, a onda će i Klara - rekla je Danijela za Svet.

VIDEO: Bilo je više para: Dara Džokić otvoreno o filmskoj industriji u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Narodni

    11. maj 2019 | 10:21

    I to je bitna info... Banka im dala dobru kamatu da bi je reklamirali

  • Čiča

    11. maj 2019 | 09:58

    Vau. Kakva vest.

  • Lule

    11. maj 2019 | 10:26

    Hahaja,naviklo dete u centru da zivi al mu je sad skupo....pa dećko idi u Mirijevo dok jos mozes jer ce za 2 godine i tamo biti skupo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA