≫ 

Šmekerski odgovor Mirke Vasiljević na Kijinu reakciju da je zgrožena izjavom da "žena treba da zaćuti"

- Ja sam stvarno imala genijalne učitelje - od glumaca, reditelja, i tako dalje - koji su me bukvalno naučili da i iz te neke loše kritike nekad treba nešto dobro da naučiš - rekla je Mirka

  • 60

Izjava Mirke Vasiljević (28) o tome kako vaspitava svoju ćerku, te da žena treba da se ponaša u odnosu sa muškarcem daleko je odjeknula, a ona kojoj se glumičine reči nisu dopale jeste Kristina Kija Kockar (29).

Kija je na Instgaramu, na sliku naslova i teksta Mirkine izjave, nalepila stiker žene koja je zgrožena, a sada je na red došao i Mirkin odgovor.

Iako bi se većina žena verovatno naljutila ili im ne bi bilo svejedno zbog takvog komentara, Mirka je imala potpuno drugačiji odgovor.

- Ima puno pravo da joj se to ne dopada, što je meni sasvim okej. Ali stvarno mi je sasvim okej. Ja sam od 13. godine baš aktivna u medijima, kad sam imala 5-6 godina nisam to toliko shvatala, ali ja sam stvarno imala genijalne učitelje - od glumaca, reditelja i tako dalje... koji su me bukvalno naučili da i iz te neke loše kritike nekad treba nešto dobro da naučiš, a ne samo da mi je okej da me hvale. Pa, mora neko i da me malo kudi, ne može sve da bude kako treba. Tako da, stvarno nemam ništa protiv - rekla je Mirka i dobila jak aplauz od publike u studiju.

VIDEO: Evo šta je Mirka Vasiljević poručila svekrvi nakon što joj je uputila podršku zbog provokativne izjave

VIDEO: Manje me boli glava, ne gledam gde i što je tagovan: Mirka Vasiljević zbog Vujadina nema društvene mreže

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zekss

    15. maj 2019 | 12:18

    U početku mi je delovala sìmpaticno,iako se uvek mogla primiteti ta doza nekog foliranja, neorginalnosti.. itd.. ali farma i zadruga su jedno.. . Tj to su mesta gde je dotičnoj krajnji vth, tj sredina koja joj odgovara.. sve preko toga je previše za nju, sa obzirom na njene kvalitete tj kvantitete.. sen sto je slatka i vrcava.. ona drugih kvaliteta i nema.. Mirku ne bih pominjao, a jos manje u bilo čemu poredio sa ovom prvom... prosto nisu ista kategorija.. tako da se tu nema sta porediti.. tj svako je vec dokazao koje i sta je... i svako poredjenje bi delovalo smešno... ;)

  • Marko

    15. maj 2019 | 11:59

    Samo stavljene Mirke i neke Kije u isti kontekst je strasno.

  • Veca

    15. maj 2019 | 11:52

    Mirka ti si "institucija"....! Nema potrebe da se pravdas "misevima".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA