≫ 

Oglasio se Nadeždin bivši: Voleo bih da Toma ostane iza rešetaka, da vidi kako je!

Bane je stao u Nadeždinu odbranu

  • 4
Nadežda Biljić, Bane Čolak Foto: A. Nalbantjan

Bivša zadrugarka i pevačica Nadežda Biljić (28) jutros je prijavila svog, sada već bivšeg dečka Tomu Panića, navodeći da ju je pretukao u stanu, oko 7 časva ujutru.

Nakon ovih informacija ekipa Telegrafa stupila je u kontakt sa Nadeždinim bivšim dečkom Banetom Čolakom, koji je najoštrije osudio to što Nadežda tvrdi da se dogodilo.

-  Pa šta reći... Nadežda je unapred znala ko je Toma, da je sklon fizičkim kontaktima nad slabijima, jer nikad na jačeg nije udario, niti se suprotstavio. Sećamo se kako mu je Miki okrenuo glavu, a on se sklonio i ćutao...On je jedna mala pi*kica koja nema muda da mrko pogleda jačeg od sebe, pa zato najčešće udara na žene - kaže Bane.

Nadežda Biljić Nadežda Biljić, Foto: Milena Đorđević

- Strašno je to što se dogodilo Nadeždi i žao mi je zbog svega. Ona to nije zaslužila, ona je dobar čovek i prijatelj, samo izgleda nema sreće sa muškarcima. Načuo sam da je Toma u pritvoru, voleo bih tamo malo duže da ostane da vidi kako je kad se jači iživljavaju nad slabijima. Ja sam za Nadeždu uvek tu i trudiću se da joj pomognem kako god bude trebalo - zaključio je Čolak za Telegraf.

VIDEO: Nadežda Biljić sva krvava izašla iz Urgentnog centra

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILAN

    15. avgust 2019 | 15:44

    KAKO UVEK TEBE TUKU I ZASTO TO SEBI DOZVOLJAVAS ! MIKI TE TUKO TE MARKO TE JANKO NE RAZUMEM NEDAJ SE ZENO.

  • Sima kosmos iz dalekog svemira

    15. avgust 2019 | 16:04

    Žao mi je Nadežde nadam se da će Toma da zaglavi dugu robiju

  • Pravnik

    15. avgust 2019 | 16:34

    Maksimalnu kaznu za nasilnika Panica! Da mi je najrodjeniji, ovo je zasluzilo da se maksimalno sankcionise!"Gde je zakon nemocan, tu je zlo svemocno"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA