"Uhodili su me, meni je to zastrašujuće": Luna progovorila o žestokoj raspravi sa Markom u Sarajevu

- Plašim se za svoju privatnost i da hodam ulicom, pa čak i da se zaključam u svoj stan i pričam sa bilo kim - rekla je Luna

Luna Đogani i Marko Miljković posvađali su se pre neki dan tokom boravka u Sarajevu. O ovoj raspravi, koju možete čuti na snimku na početku teksta, opširno rešila je da progovori Đoganijeva.

- Izašao je snimak moje i Markove rasprave iz stana u kom smo se nalazili. To je privatni smeštaj, te je samim tim to nešto što nije normalno. Imali smo nesuglasice jer mi se Marko nije javljao na telefon, a ja sam neko ko se veoma brine kada mi se neko ne javlja. Odmah mi je u glavi bilo da mu se nešto nije desilo. Na sve to sam i u "ženskim danima", pa sam sve to preuveličala kada je on konačno došao u stan. Neko je snimio taj naš razgovor. Verovatno je bio ispred stana. Uhodili su me gde spavam. Meni je to zastrašujuće. Veoma se plašim jer ne znam na šta su sve ljudi spremni - rekla je Luna u intevjuu za "Eksluziva.ba" i dodaje:

Luna Đogani

Luna Đogani Printskrin: ATA Images

- Ako su spremni na to, šta sledeće da očekujem? Spremni su možda da dođu ispred zgrade da me upucaju? Ne znam više dokle sve to ide. Nema granice. Mislim da je ovo prevršilo svaku meru - priča Đoganijeva i nastavlja:

- Plašim se za svoju privatnost i da hodam ulicom, pa čak i da se zaključam u svoj stan i pričam sa bilo kim. Ko zna, možda mi je neko kameru tajno zakačio negde. Želim samo da poručim svima da se ne brinu za mene i Marka. To je bila bezazlena rasprava. Ja sam takva, posebno kada smo u zemlji u kojoj ne živimo. Ima raznih ljudi, pa se zato i brinem - zaključuje Luna.

VIDEO: Luna o odnosu sa Teodorom i Anastasijom:

(Telegraf.rs/izvor: "Ekskluziva.ba")

Komentari

  • Cale

    Dvoje neostvarenih zloca

  • Ana

    Mlada Razija i njena karijera ce trajati kao letnji pljusak

  • Radojka

    Koja si ti pa da te neko uhodi, histerisala si kao uvek i slučajno neko se našao u blizini i snimio, ne zanosi se da si bitna pa te prate, mnogo Dunavom ima da poteče da bi tebe uhodili.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima