≫ 

"To je bilo najteže muvanje u mom životu": Ljubavna priča Grua i lepe Danice sa kojom je imao 2 sina

Venčali su se 2007. i važili za jedan od najlepših javnih parova. Imali su dva sina, a jedno drugom bili su najveća podrška

  • 2
Gru, Danica Andonov Dalibor Andonov Gru i Danica Andonov/Foto: Facebook

Tužna vest da je slavni reper Dalibor Andonov Gru poginuo danas oko 15:30 časova prilikom vožnje kajta na Dunavu u Zemunu potresla je javnost. Velika tragedija zadesila je ovog 9. septembra njegovu porodicu i najbliže, a slavni muzičar ostavio je za sobom suprugu Danicu Andonov sa kojom je imao dva sina, Vuka i Relju.

Dalibor je bio večiti šarmer. Imao je dušu dečaka i u potpunosti je bio posvećen svojoj porodici. Vezivali su ga uz najzgodnije devojke, uvek je bio u društvu najlepših žena, ali njegovo srce uspela je da osvoji samo jedna.

Svoju suprugu Danicu Prvulović, nekadašnju uspešnu manekenku i šarmantnu plavušu, rodom Kragujevčanku, upoznao je još 1999. godine. Važili su za jedan od najlepših parova sa javne scene. Nakon veze duže od sedam godina, u skladnom braku ostali su sve do reperove smrti.

- Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici - izjavila je bivša manekenka svojevremeno.

Gru, Danica Andonov Foto: Facebook

Venčali su se 2007. godine, nakon saznanja da će prvi put postati roditelji. I postali su ubrzo ponosni roditelji sina Vuka, a tri godine kasnije rodio se još jedan naslednik - Relja. Iako je Danica želela ćerku, Gru je tada priznao da se nadao sinu.

- Jednog dana voleo bih da imam i ćerku. Mada, kada razmišljam o devojčicama, zamišljam sebe kao oca iz drugog nastavka filma "Mi nismo anđeli", ali pretpostavljam da se čovek na sve navikne. Inače, kažu da su devojčice predivne i umiljate kada su male, a onda porastu - pričao je Gru 2011. Na žalost, ovu želju nije ostvario.

Gru, Danica Andonov Foto: Facebook

Iako su ih često pratile priče o neverstvu s obzirom da je Gru i nakon sklapanja braka sa Danicom i proširenja porodice voleo da živi aktivno te nastavio da izlazi i provodi se, njihov brak ostao je skladan sve ove godine.

2009. pričalo se možda i najviše o njihovom razvodu, nakon Gruovog učesšća u Velikom Bratu, gde se zbližio sa manekenkom Tijanom Stajšić. Ipak, lepa Danica bila je sigurna u Gruovu ljubav i rekla da nema razloga za ljubomoru i da ona najbolje poznaje svog supruga.

- Poznajem ga veoma dugo i najpre bih ja znala da je to tako. Nemam razloga da budem ljubomorna i može samo da mi imponuje što se Gru nalazi u društvu lepe žene. Njihov odnos nikako ne može uticati na naš brak, a pogotovo ne u negativnom kontekstu - izjavila je tada Danica.

Danica Andonov, Dalibor Andonov Gru Foto: Instagram/danicaandonov

Danica je Gruu uvek bila najveća podrška. Njihova dugogodišnja ljubavna veza mnogima je delovala kao bajka, a Gruovi fanovi bili su srećni što je izabrao upravo lepu Danu. Nekako su uz njega zaista uvek i išle samo one istinske lepotice, jer bio je među najvećim beogradskim frajerima.

- Prvi put sam je video u kafeu "Sinema". Stajala je sa jednim tipom kojeg poznajem i tako je priča i krenula. Imao sam taktiku - malo sam je merkao, onda sam pustio malo da prođe, da se merkanje slegne, pa sam tek onda krenuo u akciju. Nije bilo teško smuvati je. Šalim se, naravno, to je bilo najteže muvanje u mom životu - ispričao je Gru za "Blic" 2004. godine.

Gru, Danica Andonov Foto: Facebook

O privatnom životu ni Gru ni Danica nisu puno pričali. Najlepše trenutke ostavljali su za sebe, između svoja četiri zida.

Ostavljali su utisak srećne porodice, kako na društvenim mrežama, tako i uživo. A tako je i bilo. Reper je bio ispunjen i na poslovnom i na privatnom polju, a radio je i ono što je oduvek voleo - uživao je u ekstremnim sportovima.

Tako je i poginuo. 

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA