≫ 

Pronađeno oproštajno pismo oca Dunje Ilić koji je izvršio samoubistvo

Pevačicin otac oduzeo je sebi život samo dan nakon što je njegova ćerka pokušala da se ubije

  • 8

Otac pevačice Dunje Ilić, Jovan Ilić, oduzeo je sebi život 21. septembra, samo dan nakon što je njegova ćerka pokušala samoubistvo i u lajv uključenju na društvenim mrežama ga optužila da ju je zlostavljao kada je imala pet godina.

Spekuliše se da Jovan nije mogao da se nosi sa onim što je njegova ćerka izgovorila, te je sebi presudio popivši prekomernu dozu lekova. Policija je navodno pronašla oproštajno pismo, a izneti su samo delovi istog.

- Uprkos tome što su ga, kako je naveo, pogodile reči njegove ćerke, tvrdeći da su neistinite, istakao je da joj sve prašta i da bi voleo da ona dođe na njegovu sahranu. Naveo je takođe da ju je voleo. S druge strane, izričito je zabranio sinu Tijanu i bivšoj ženi Mirjani da prisustvuju njegovoj sahrani i zamolio je da ga brat kremira, te da je to njegova poslednja želja - naveo je izvor blizak istrazi.

- Veruje se da su loši odnosi unutar porodice, finansijski fijasko i loše psihičko zdravlje u poslednje vreme uticali na Jovana Ilića da skonča na ovakav način, mada će policija istražiti ceo slučaj do tančina - rekao je izvor i dodao da će brat Jovana Ilića imati problema u ispunjavanju poslednje želje svoga brata, jer će navodno teško dobiti dozvolu za kremaciju.

Dunja Ilić Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunyailich

Komšije pokojnog oca pevačice tvrde da ga nisu poznavale, budući da se tek skoro doselio u njihov kraj.

- Taj čovek je živeo kao podstanar u kući u kojoj se ubio. Nedavno je došao. Niko ga nije poznavao i ni sa kim se iz komšiluka nije družio. Šokirala nas je vest o tragediji - rekle su komšije u ulici u kojoj je Ilić počinio samoubistvo, odbijajući da se fotografišu.

Dunja Ilić Dunja Ilić/Foto: Instagram/dunyailich

(Telegraf.rs/Alo.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tino

    25. septembar 2019 | 12:35

    Cerka mu je uvek bila psiho covjek je i to uradio jer nije mogo podnosit njene ispade

  • Лицемер

    25. septembar 2019 | 12:31

    Ова дисфункционална породица је доказ да паре нису решење свих проблема. Нису били способни за нормалан живот ни кад су имали пара а без њих још мање.

  • Miloš

    25. septembar 2019 | 12:03

    Tata nije mogao više da trpi ovog stvora. Žao mi je čoveka bio je mnogo dobar! Neka ti je laka crna zemlja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA