"Ruke su mi bile ledene, puls 200": Suzana Mančić završila u bolnici zbog tableta za mršavljenje

- Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa - rekla je Suzana

  • 13
Suzana Mančić Suzana Mančić / Foto: A. Nalbantjan

Voditeljka Suzana Mančić završila je u bolnici zbog tableta za mršavljenje. Ona je, kako kaže, imala velike zdravstvene problemne jer je koristila neproverene preparate.

- Uzimala sam preparat za koji sam znala da ima amfetamina, bez ikakve etikete i upozorenja. I stvarno je delovalo, a mislila sam da se to meni nikada ne može desiti i eto meni se desilo. Jedne noći sam se probudila, puls je počeo da mi raste, da skače, i ja sam na pet dana prestala da uzimam taj preparat. Prosto, organizam ti daje znake. Ali posle pet dana usred noći nisam mogla da izbrojim otkucaje srca. Bili su između 180 i 200. Ruke su mi bile ledene, završila sam u bolnici. Tada sam bila u Grčkoj, šta god da je bilo, zarekla sam se da više neću uzimati ništa za mršavljenje. Jeste da sam izgledala holivudski, ali da li treba da budem holivudski mrtva, bolje da budem balkanski živa. I sve moje prijateljice kojima sam preporučila tablete imale su iste simptome, lupanje srca i uznemirenost - ispričala je Suzana u "Jutru sa Jovanom i Srđanom" na TV "Prva".

Suzana Mančić Suzana Mančić, Foto: Nikola Tomić

Ona je priznala da je nakon toga, ipak, odlučila da ponovo posegne za ovakvim preparatima, ali ovog puta proverenim.

- Ispitano je i ne škodi mi - dodala je Suzana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 25. septembar 2019 | 18:05

    Živi ženo u skladu sa svojim godinama ... ne znam kome se imaš dokazivati i riktati se toliko. Nit' češ se ponovo udavati nit' rađati. Život je kratak. Pojedi, popij, zapjevaj, zaigraj, provedi što više vremena sa najdragocijenijim osobama. Stvaraj uspomene. Ostavi trag za sobom. Mani se tih tableta i čuvaj zdravlje za kvalitetan život.

  • Jeretik

    25. septembar 2019 | 13:59

    Da li su provereni i preparati za orošavanje, da nije počelo da korodira.

  • Baki

    25. septembar 2019 | 14:01

    Ajde baba skloni se vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA