Istina o braku Kaje i Džuniora: Afera sa fudbalerom, život na visokoj nozi, borba za potomstvo...

Tokom zajedničkog života sa Džuniorom Kaja je maksimalno uživala i često je putovala na luksuzne destinacije, što se može jasno videti na njenom Instagram profilu

  • 4

Vest da se pevačica Katarina Kaja Ostojić i poznati di-džej Džunior Džek razveli odjeknula je kao bomba, a kako je poznato, oboje su brzo nastavili dalje, svako sa svojim životom.

Džunior je već izvesno vreme u vezi sa Ivanom Stanojević, sa kojom već objavljuje slike na društvenim mrežama, a za koju kažu da liči na Kaju.

Džunior Džek Ivana Stanojević Ivana i Džunior, Foto: Instagram/realjuniorjack

Međutim, u medijima su se pojavile priče da i pevačica već izvesno vreme uživa u vezi sa fudbalerom Mateom Pavlovićem sa kojim je započela vezu dok je još bila u braku sa di-džejem. Ona je to demantovala, ali je, ipak, previše "slučajnosti".

Tako su oboje pozirali na identičnom kamenu u Francuskoj, a Mateo je, kada se priča o njima pojavila u javnosti, brže-bolje fotografiju obrisao sa Instagrama.

Mateo Pavlović Mateo u Francuskoj, Foto: Instagram/matteo4pavlovic

Takođe, postojao je i lajv na storiju na njegovom profilu na Instagramu, sa jednog beogradskog splava, i na istom se videla upravo Kaja. Takođe, i on je brzo uklonjen sa njegovog profila.

Kaja Ostojić Kaya Kaja na istom mestu, Foto: Instagram/kaya_ostojic

Međutim, to nije prvi put da pevačicu povezuju sa nekim fudbalerom, te su tako 2015. godine u javnost isplivale slike pevačice i mladog fudbalera Crvene zvezde, Vukašina Jovanovića, i to iz kreveta.

Kaja je, pre nego što su slike puštene, rekla da joj je Vukašin "samo poznanik".

Katarina Kaja Ostojić, Vukašin Jovanović Katarina Kaja Ostojić i Vukašin Jovanović, Foto: Informer

Iz te "serije fotografija" postoje i ona na kojoj je Kaja polugola u krevetu i puši cigaretu.

Katarina Kaja Ostojić, Vukašin Jovanović Katarina Kaja Ostojić i Vukašin Jovanović, Foto: Informer

Kaja i Džunior su se upoznali na snimanju emisije "Operacija trijumf", kada joj je poznati muzičar udelio kompliment da lepo peva i da bi voleo da joj napravi nekoliko pesama. Svoje prijateljstvo održavali su preko drštvene mreže Fejsbuk sve dok Kaja nije dobila poziv da ga poseti, jer je spremio tri pesme za nju.

Iako nije verovala da će se takav san ostvariti, pevačica je oduševljeno spakovala kofere i otputovala u Belgiju. Za vreme dvonedeljnog boravka u njegovoj vili, Kaja i slavni di-džej nisu mogli da sakriju simpatije jedno prema drugom.

Kaja Ostojić Kaja i Džunior Džek, Foto: Instagram/kaya_ostojic

- Tačno je da smo Džunior Džek i ja u vezi. Nas dvoje se poznajemo već nekoliko godina, a kontakt smo obnovili pre par meseci kada mi je predložio da ostvarimo poslovnu saradnju. Nakon što smo noći proveli na "Skajpu" spakovala sam se i otišla kod njega u Brisel, gde sam boravila dve nedelje - rekla je Kaja svojevremeno.

- U njega sam se zaljubila nakon što sam snimila njegove pesme za koje oboje verujemo da će na muzičkoj sceni napraviti pravu pometnju - ispričala je pevačica tada.

Kaja Ostojić, Džunior Džek Kaja i Džunior Džek, Foto: Instagram/realjuniorjack

Kaja i Džunior su se venčali 2014. godine u Briselu, u intimnoj atmosferi.

Njih dvoje su nekoliko godina neuspešno pokušavali da dobiju dete, ali su onda od toga odustali.

- Moj muž i ja smo na početku bili u fazonu ako se desi dobrodošlo, ako se ne desi, šta je tu je, to je život i to je sudbina. Ja nikad nisam volela da kukam i da hvatam publiku na svoju tužnu priču. Ja prosto nisam takva osoba. Kad se desi da sam nešto priželjkivala, a da se to nije ostvarilo ja gledam da to okrenem na neku dobru stranu. Uvek kažem ko zna zašto je to dobro, Bože moj, verovatno ima neki razlog zašto se to nije ostvarilo - ispričala je Kaja za Pink i dodala:

- Uvek gledam sa pozitivnije strane. Iz ove perspektive mogu da kažem da, eto, ni ne želim više dece.

Inače, tokom zajedničkog života sa Džuniorom Kaja je maksimalno uživala i često je putovala na luksuzne destinacije, što se može jasno videti na njenom Instagram profilu.

VIDEO: Kaja nam je otkrila kakav je Džoni Dep privatno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baba Živkin unuk

    2. oktobar 2019 | 14:55

    A šta bi sa onim pričama da se u Dubaiju bavila bezobraznim poslovima? Ja verujem u onu 'gde ima dima ima i vatre'.

  • Branka

    3. oktobar 2019 | 08:10

    Dovoljno je samo reći,tri braka i tri razvoda.Pametnom je sve jasno.

  • Pkv

    2. oktobar 2019 | 20:37

    Mislim da nisu pomenuli Dzoni Depa , "slucajno" se nasla u istom restoranu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA