≫ 

"Treba da nosiš oružni list!" Hrvatski glumac raspametio isklesanim mišićima, komentari pršte

I Slavko i Vladimir posebno su oduševili obožavateljke, a njihovi izrazi lica govore više od reči

  • 2
Slavko Sobin Slavko Sobin/Printskrin: Youtube/NOVA TV

Definitivno jedan od najzgodnijih i najangažovanijih hrvatskih glumaca, Slavko Sobin (35), koji je utelovio jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji "Drugo ime ljubavi", na svoj duhovit i neposredan način zabavlja fanove na Instagramu na kom je svakodnevno aktivan.

Svi koji ga prate na Instagramu znaju da rado deli trenutke iz privatnog života, pogotovo u danima kada vlada pandemija korona virusa, a da najviše voli svoje pse - Bubu i Maru. Redovno vežba, što se i da primetiti, a često objavljuje i slike sa kolegama, kao i šaljive trenutke sa snimanja.

Budući da je serija "Drugo ime ljubavi" trenutno najpopularnija u Hrvatskoj, u centru pažnje su i svi njeni likovi, pa je tako Slavko ovaj put objavio sliku sa šarmantnim glumcem Vladimirom Posavcem Tušekom uz više nego duhovit opis i njihove izraze lica.

Slika se uklapa u njihove uloge, a zgodni Sobin istakao je svoje zavidne trbušnjake, koje su obožavateljke imale prilike videti i u seriji.

Kao i na ekranu, Vladimir je u odelu i sa kravatom, sa ne baš oduševljenim izrazom lica, a iako stoji pored mišićavog kolege i "zakopčan do grla", ni on nije ostao uskraćen za komplimente.

- Druže, ti kako izgledaš trebao bi nositi oružni list - poručio je Posavec svom mlađem kolegi, a Slavko mu je na to odgovorio u svom stilu: "A znaš da sam micek".

 
 
 
View this post on Instagram
Slaca Preser i Vlada Hejter. ❤ Nego, jel Lola pronašla Maka? Nisam gledao od kad me nema 🤷🏻‍♂️A post shared by Slavko Sobin (@slavkosobin) on

Inače, Slavko Sobin rodom je iz Splita, a ovdašnjoj publici poznat je po ulozi u drugoj sezoni serije "Senke nad Balkanom". Takođe se pojavio i u spotu Nine Badrić "Volim te, volim", kao i Džibonijevom "Onako, od oka".

Više fografija zgodnog glumca pogledajte u galeriji u nastavku.

(B. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA