Anabela dobila Gagija na sudu zbog neisplaćenih alimentacija: Evo koliko godina nije plaćao

Moraće da joj isplati sve do poslednjeg dinara

  • 29
Anabela Atijas, Gagi Đogani Anabela Atijas i Gagi Đogani, Foto: ATA images

Anabela Atijas tužila je svog bivšeg supruga Gagija Đoganija i na sudu dobila parnicu protiv njega zbog neisplaćene alimentacije.

Kako ona kaže, nakon razvoda je godinama pokušavala da ga oslobodi te obaveze, ali da je zbog svega sada odlučila da ga nauči šta to znači biti odgovoran.

- Gagi nije cenio dobru volju koju sam imala dok sam ga oslobađala svih briga. Sada je vreme da nauči kako je teško biti odgovoran roditelj koji živi i radi za svoju decu - rekla je ona za "Alo".

Atijasova kaže da je brigu o deci sama vodila 24 godine, a da on poslednjih 11 godina nije plaćao alimentaciju i obaveze koje je trebao da ispunjava.

- Ja sam to radila pune 24 godine, a sad je vreme da i on preuzme odgovornost. Poštedela sam ga 11 godina misleći nešto što će znati da ceni, jer samo oni roditelji koji ginu radeći za svoju decu mogu da me razumeju - rekla je Anabela.

Anabela kaže da se u ovom slučaju ne radi o nekom "isterivanju" pravde, već samo o prihvatanju roditeljske odgovornosti.

- Ne radi se o pravdi, već o prihvatanju odgovornosti. Do njega je da li će ispuniti svoje obaveze, a mene zanima ishod - rekla je pevačica.

Video: Anabela i Gagi komentarišu tužbu Kije Kockar protiv Lune Đogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bajka

    19. avgust 2020 | 13:19

    Bankrotirao Atijas, ona ko pevaljka propala pa zato traži zaostavstinu. Treba se dokazivati i dalje da je puna para a i Ljuljeta zavrnula slavinu

  • Krlja

    19. avgust 2020 | 13:20

    Jesi li potrosila sve sto si dobila za ono histerisanje,divljanje,glumu i tucu u zadruzi....kad ti plati zaostale alimentacije da das deo i Ceci jer se ona brinula o tvojoj cerki....a ti si se toliko brinula o Lunjari da je najedvite jade zavrsila vecernju osnovnu skolu...Daj bre skini se vise sa tudje grbace...dosta si zivela na foru

  • mila

    19. avgust 2020 | 10:25

    A sto je dosad čekala, nego sad kad su deca odrasla treba joj pare za sebe da skita i izdržava dete od drugog čoveka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA