≫ 

TV transfer bomba na pomolu: Prva televizija želi Minju Miletić

- Ona je poznata po svojim "hard talk" intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje - rekao je izvor blizak Prvoj

  • 22
Srđan Predojević, Jovana Joksimović Srđan Predojević, Jovana Joksimović Printskrin: TV Prva

Nakon odlaska Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, TV Prva se okrenula za potragom novih lica. Čelnici ove televizije kontaktirali su voditeljku Minju Miletić, koja je trenutno zaposlena na televiziji N1.

- Čelnici "Prve" nisu zadovoljni rejtingom jutarnjeg programa kao i nepoštovanjem radnih obaveza Srđana i Jovane. Zato su i kontaktirali Minju kao iskusnu novinarku, ne bi li unapredili postojeću programsku šemu Jutarnjeg - rekao je izvor blizak "Prvoj" televiziji i nastavlja:

- Ona je poznata po svojim "hard talk" intervjuima i većina gostiju ima strah da gostuje kod nje. Vlasnik TV Prva Srđan Milovanović je još prošle godine kontaktirao novinarku Minju, ali do dogovora nije došlo. Sada ponovo pokušavaju da je dovedu i pitanje je da li će ovoga puta imati više sreće i da li će se novinarka pre vremena vratiti sa porodiljskog - navodi ovaj neimenovani sagovornik.

Podsetimo, Minja Miletić je pre televizije N1 vodila Jutarnji program televizije "Pink", zajedno sa Vladimirom Stanojevićem. Inače, voditeljka je 26. juna postala majka, a na svet je donela devojčicu koja je dobila ime Anika.

Minja Miletić:

Video: Srđan krišom snimao Jovanu dok se dopisivala, njena reakcija je potpuni hit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šule

    21. septembar 2020 | 16:32

    Ovo dvoje kod Žike u šarenicu kao pod izvođače.

  • Kid

    21. septembar 2020 | 16:19

    Ako pređe odmah zovite Vacića da gostuje, da se napije čovek vode lepo

  • Lola

    21. septembar 2020 | 22:57

    Mislim da Minja to nece pristati....žena hoce da slobodno postavlja pitanja gostima a ne da ih dobije na papiru....ovo smeš ovo ne. Iskreno se nadam da ce ostati na N1.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA