≫ 

Danas su poznate, uzimaju silne pare, a javnost ih je prvi put videla u spotovima domaćih zvezda

Ove detalje možda niste znali

Sandra Afrika, Kija i Ivana Nikolić iz grupe Hjurike Sandra, Kija i Ivana, Printskrin: Youtube/ Mile Kitic, Youtube/IMPERIA, Youtube/SIMA FILM

One su devojke koje danas prepoznaje čitava javnost, a svoje medijske karijere započele su gostujući u spotovima svojih roditelja i naših najvećih pevačkih zvezda.

Kija Kockar (31)

Kija je našoj javnosti postala poznata posle učešća u "Zadruzi", kada ju je muž, Sloba Radanović, javno prevario sa Lunom Đogani. Kockareva se do učeća u rijalitiju nije bavila javnim poslom, ali se još davnih dana oprobala kao model u spotu.

Naime, ona se 2010. godine pojavila u spotu tadašnjeg dečka, repera Ognjena Kostića Struke za pesmu "Kao san". Ona je u spotu imala jednu gostujuću scenu.

- Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - rekla je Kija nedavno.

Luna Đogani (24)

Ona je oduvek bila poznata javnosti, jer je ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija, koji su devedesetih bili članovi jedne od najpopularnijih den grupa, "Fanki Dži". Luna je svojim učešćem u rijalitiju Zadruga skrenula ogromnu pažnju javnosti na sebe, posle koje je započela svoju pevačku karijeru.

Međutim, malo ko se seća njenog prvog pojavljivanja u javnosti. Ona se 2002. godine pojavila u spotu svojih roditelja Anabela Atijas i Gagija Đoganija, odnosno gupe "Fanki dži" za pesmu "Legenda" i tada je imala 6 godina.

Ivana Nikolić (25)

Danas je jedna od članica popularne ženske grupe "Hurricane", a svoju popularnost počela je da stiče još davnih dana. Pre nego što je postala pevačica, bavila se plesom i pojavljivala se u spotovima popularnih pevača.

Pojavila se u spotu Dada Polumente u kome je igrala u mrežastim čarapama, a to njeno provokativno izdanje je mnoge raspametilo, dok joj je izvajano telo dolazilo u prvi plan. Osim toga, Ivana je bila u spotu Jale Brata i Bube Korelija za pesmu "Mlada i luda" u kome je plesala u kavezu, al i u spotu Mc Stojana, sa kojim je nedavno snimila duetsku pesmu.

Sandra Afrika (32)

Sandra je svoju pevačku karijeru započela pre 14 godina, a pre toga ona je bila članica plesaške grupe koja je nastupala uz Mileta Kitića, a kako se odmah izdvojila od svih igračica Afrika je gostovala i u nekoliko Kitićevih spotova.

Godinama kasnije su je povezivali sa folkerom, a njih dvoje danas nisu u dobrim odnosima.

- Da, pojavila sam se u nekoliko Miletovih spotova. I tad je moj menadžer, tadašnji dečko, primetio da se na Balkanu velika prašina podigla oko mene. Kako sam dobila tad informaciju, Miletovi menadžeri su bukvalno uslovljavali da moram da se pojavim na njegovom nastupu - ispričala je Afrika svojevremeno.

Ksenija Pajčin

Pokojna Ksenija karijeru je započela kao plesačica. Međutim vrlo brzo je to promenila i postala glavna pevačica u grupi "Duck", koja je harala devedesetih.

No, ono što je posebno zanimljivo kada je pokojna pevačica u pitanju jeste činjenica da se sa 17 godina pojavila u spotu za pesmu Dragane Mirković "Opojni su zumbuli".

Video: Kija Kockar zamešala kao Šakira, a onda je spomenula svoje bivše momke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Smesno!

    28. septembar 2020 | 14:39

    Kija je sa 19 godina vitlala golih grudi po spotu, u ovom se pojavila na 2 sekunde, sto se tice posla imala je samo tri nastupa ove godine, njena pevacka karijera je gotova, dok sloba i ostali rade tri puta nedeljno ona je za celu godinu imala tri nastupa ito u nekim levim klubovima. Sto se tice ovog sa vukom sve je jasno kakva je ona osoba. Lepo joj je odma naglasio da od veze i nema nista a ona je opet otislla kod njega na more na seh, i tu je otkacio a ona iznajmi sobu za njih gde je on opet odbio, a onda ga pozvala na veceru gde je opet odbio, tek posle mesec dva je pijan pozvao da se isprazni na sta je ona pristala i jos jednom gde nije ni hteo nista bez zastite, zamislite kakva je to osoba koja pristaje na takva ponizenja. A da ne pricamo da se izmedju tog perioda vidjala i sa karicem i sa slobom, postoje paparaco fotke za sve navedeno tako da je sve to tacno.

  • Oxi

    28. septembar 2020 | 16:40

    Zastrasujuca je i sama pomisao da je Kija Kockar javna licnost i da postoje osobe koje to podrzavaju, jer sve sto ona predstavlja i radi je cist satanizam

  • beg

    28. septembar 2020 | 12:25

    A jel vi to o onoj poštenoj i čestitoj Kiji koja je obmanula selu Srbiju? Ne znamšta radi osim da sa bavi Lunom i ne podnosi njenu popularnost i uspeh. Luna mlati lovu, Kiji šta ostane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA