Nakon skandala sa kokainom, Gagi Đogani javno poslao Miljkoviću poruku koja se tiče Lune

Miljković danas proslavlja 37. rođendan, a čestitke pristižu sa svih strana

  • 3
Gagi Đogani, Luna Đogani, Marko Miljković

Gagi, Marko i Luna, Printskrin: Instagram/gagiidjogani

Gagi Đogani se danas oglasio putem društvenih mreža i emotivnim rečima čestitao rođendan Marku Miljkoviću, vereniku svoje ćerke Lune Đogani.

On je objavio Miljkovićevu sliku i posvetio mu dužu poruku i objasnio mu je koliko je srećan što je baš on izabranik njegove mezmice.

- Ti si baš onakav čovek kakvog sam oduvek želeo za svoju ćerku! Ispunjavaš njene želje, maziš je i paziš. Moje srce je puno kada vas gledam zajedno i molim Boga da to tako zauvek ostane. Dobri čoveče. Srećan ti rođendan - napisao je Gagi uz fotografiju njegovog budućeg žeta.

Miljkoviću danas, kada proslavlja 37. rođendan, čestitke pristižu sa svih strana, a prva mu je čestitla njegova verenica Luna i to tačno kada je na satu otkucala ponoć.

Pored mnogobrojnih čestitki, Luna je svom vereniku poželela i da u budućnosti postane dobar otac, a upravo tim rečima ona je zaintrigirala mnoge.

Želim ti da budeš dobar verenik, suprug i ako Bog da otac. Želim ti da svi tvoji dragi ljudi budu dobro i zdravi, želim ti da budeš srećan kakva god to sreća bila - piše u Luninoj poruci.

Podsetimo, Miljković je, 6. septembra, priredio pravo iznenađenje za Lunu i verio je. Oni su organizovali i malu intimnu proslavu, kojoj su prisustvovali njihovi najbliži ljudi.

- Bio sam na Kopaoniku kada me je Marko pozvao i javio mi da namerava da zaprosi Lunu, rekao mi je datum, plan, sve. Šokirao sam se prvo, nisam to očekivao iako su mi neki najavljivali da će se desiti. Presrećan sam zaista, svi su znali osim Lune i svi smo se trudili da ne dođe do nje - izjavio je Đogani tada za medije.

Video: Gagi u suzama otkrio kako se odvikao od narkotika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Yov

    30. septembar 2020 | 23:09

    Djankani slavi rodzendan e pa da je ziv zdrav i da je uvek ispravljen

  • Branko

    30. septembar 2020 | 23:00

    Pa lepo,meni se njihov odnos u zadruzi svideo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA