Viki o borbi sa koronom: Počela sam da plačem kada nas je sin pitao da li će nam se nešto desiti

- Mi smo se mnogo čuvali sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske - rekla je pevačica

  • 8
Viki Miljković Viki Miljković / Foto: Marko Jovanović

Pevačica Viki Miljković nedavno je preležala koron virus, kao i njen suprug Dragan Tašković Taške i njihov trinaestgodišnji sin Andrej.

Viki je gostovala u jutarnjem programu na TV Prva, kod voditelja Filipa Čukanovića, gde je ispričala da su ona i njena prodica imali laše simptome, a da su se zarazili uprkos tome što su čak i u kući imali deo za dezinfekciju.

- Završili smo sa karantinom pre 7, 8 dana. Imali smo lakše simptome, prošli smo dobro, ja sam imala temperaturu samo dva sata, Andrej isto jedno dva sata, Taške je dva dana imao temperaturu i početak upale pluća, kod njega je to bilo malo kompleksnije, ali ništa strašno. Mi smo se mnogo čuvali sve vreme, nosili smo maske, čak u kući imamo deo za dezinfekciju, jedan pult gde stoje rukavice, asepsol, maske - rekla je pevačica.

Viki je priznala da je teško podnela saznanje da je zaražena, kada je saznala počela je da plače, a njen sin bio je uplašen za svoje roditelje.

- Teški su ti momenti, kad smo saznali da smo zaraženi Taške i ja, ja sam počela da plačem. Andrej tada još nije ispoljavao simptome, i dete dolazi kod nas u sobu sa maskom, uplašen, uspaničen, gleda nas, mi mu govorimo da ne ulazi, on stavi masku i sedne i gleda u nas tužno i pita "Hoće li vama biti ok, ništa vam se neće desiti?". Ja sam počela da plačem - ispričala je pevačica.

Viki inače živi u Beogradu na vodi, a zbog korone njena porodica nije izlazila iz stana, ali su se zahvaljujuči apotekarkama u zgradi i aplikacijama za dostavu hrane snabdevali potrebnim lekovima i namirnicama.

- Mi živimo u Beogradu na vodi i pozdrav za recepcionare i apoteku koja je u našoj zgradi, imali smo tamo otvoren račun u apoeci, nismo ništa plaćali tada, već tek kad smo preležali koronu, maltene na recku su nam davali sve te neophodne lekove, mnogo smo im zahvalni. Apotekarke su nam sve slale, ostave na recepciji, i recepcioneri donesu nama do vrata, ostave ispred, mi posle par minuta uzmemo. Hranu smo naručivali sa svih mogućih aplikacija - rekla je Viki.

Video: Kod kume je najlepše: Evo kako Ceca i Viki provode vreme zajedno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hh

    22. decembar 2020 | 13:03

    Mene moja deca pitaju svaki dan da li ćemo preživeti ,šta ćemo za ručak,ja inače na birou muž nema stalni posao tako već 10 godina

  • g

    22. decembar 2020 | 13:48

    Mnogo si se lako (kratko) oblačila. A ovaj virus ne bira. Beograd na vodi ili Beograd na suvom hlebu, svejedno....

  • Miro

    22. decembar 2020 | 12:56

    Baš si me ganula, samo što mi suza iz oka ne kanu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA