Snimak Darka Lazića iz kola napravio pometnju na društvenim mrežama: "Kakav je to beli prah?!"

Korisnici društvenih mreža pišu kako se na pregradi pored menjača nalazi "nešto sumnjivo"

  • 19
darko lazic Darko Lazić, Foto: Instagram/darkolazicofficial

Folker Darko Lazić ne prestaje da intrigira javnost svojim ponašanjem, a ovoga puta pometnju na društvenim mrežama izazvala je njegova objava na Instagramu.

Naime, popularni pevač je objavio video iz automobila kako bi snimio deo pesme koju je slušao u automobilu, ali mnogima je zapao za oko jedan detalj, dok je pesma ostala u drugom planu.

Korisnici društvenim mreža primetili su da se na pregradi pored menjača nalazi "beli prah", aludirajući na jednu vrstu narkotika.

"Darko, Darko, kakav je to beli prah?", "Okej, šta je ovo?", "Da nije vanilin šećer, zasladili kola, hahahah", "Šta ga napadate, neka radi šta hoće, ako nešto radi - sebi radi", pisali su neki korisnici društvenih mreža.

Podsetimo, folker je nakon saobraćajne nesreće koja mu se dogodila u oktobru 2018. godine javno govorio da mu je droga uništila život jer su mu tom prilikom u krvi pronađeni tragovi narkotika.

- Došao sam sa sela u veliki grad, živeo sam sam, nisam bio pod nadzorom roditelja, pa sam radio šta sam hteo. Jednostavno sam bio van kontrole. Na sve to sam 'osetio lovu', a nisam imao pojma o životu. Mislio sam da je zlato sve što sija. Nije imao ko da me zaustavi. Poleteo sam, ali sam se na vreme spustio. Povukao sam ručnu i sada mi je mnogo bolje u životu - ispričao je Lazić jednom prilikom.

- Njima ću jednog dana morati da objasnim da je tata pogrešio i da je drogiranje najgora stvar koju sam mogao da uradim. Ne plašim se da će oni krenuti mojim stopama, jer ću dati sve od sebe da ih drugačije vaspitam. Vodiću računa o njima, stalno ću ih nadgledati i usadiću im prave vrednosti u životu. Trudiću se svim silama da u tome uspem. Ma siguran sam da oni neće biti kao njihov otac, već mnogo bolji - kazao je na temu dece.

Uprkos onome što je doživeo, Darko ne odustaje od brze i nebezbedne vožnje, što po sebe tako i po okolinu, a nedavno je sve je šokirao snimkom iz automobila, gde se na instrument tabli vidi da pevač vozi i više od 160 kilometara na čas.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA