Kija iznajmila skupoceni automobil Ane Korać, starleta poručila: "Ja sam ga želela i dobila sam ga!"

Obe su "bacile oko" na isti automobil

Ana Korac, Kija Kocakar Foto: A. Nalbantjan, ATA images

Ana Korać se nedavno pohvalila da je dobila beli "Porše", a taj skupoceni automobil našao se u spotu Kije Kockar, sa kojom ona nije u dobrim odnosima.

Naime, Ana je za Dan zaljubljenih dobila skupoceni automobil, zrenjaninskih registarskih oznaka, a isti četvorotočkaš iznajmila je Kija za snimanje spota za pesmu "Momak loš".

Koraćeva se oglasila ovim povodom, ističući da automobil nije kupil,a niti iznajmila, već da ga je dobila na poklon, što je i želela.

- Ja ga nisam iznajmljivala, kupila sam ga, dobila sam ga. Svideo mi se jako taj auto, jako sam ga želela, i eto dobila sam ga, tako se namestilo - rekla je Ana u emisiji "Ekskluzivno".

Ana je zatim kratko prokomentarisala Kiju, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima, a onda se osvrnula i na navode da je bila sa Kristininim bivšim mužem, Slobom Radanovićem.

- Ta tema mi je bajata, nemam šta da kažem, uživam u životu, to me ne zanima - rekla je Koraćeva.

- Sloba nije moj bivši svakako - zaključila je Ana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    22. februar 2021 | 18:17

    Pa zašto ne objavite šta je medicinska sestra iz Čačka napisala u vezi pokojne bake Ane Korać? Nije imao ko da dodje po baku dok je bila živa kada su je otpustili. Drugi dan u čekaonici bolnice je dobila moždani udar, treći dan umrla. A Ana slavi rodjendan kucnom ljubimcu u restoranu. E ovakima vi dajete pažnju. Samo je za to da je čovek pljune na sred ulice i nizašta drugo.

  • Mslm

    22. februar 2021 | 17:57

    Zato nam deca srljaju u propast,što čitaju o ovim starletama a ne mogu da priušte sebi...

  • Tony

    22. februar 2021 | 18:04

    Ne ume da hoda,a kamo li da vozi taj auto

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA