≫ 

Goca Tržan i Dragana Katić se u emisiji pojavile u identičnim haljinama: Kojoj kreacija bolje stoji?

U pitanju je haljina sa izrezom kod grudi i alkom ispod vrata

  • 6
Dragana Katić Goca Tržan Nikad nije kasno Dragana Katić i Goca Tržan, Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno

Voditeljka Dragana Katić i pevačica Goca Tržan su se na snimanju poslednje emitovane emisije muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno" pojavile u identičnim toaletama, što je iznenadilo sve, pa i njih dve.

Goca se našla na mestu gostujućeg člana žirija, a kako je istakla tokom emisije voli da sluša talentovane ljude i i te kako je uživala tokom noći, međutim, veliku pažnju privukao je njen i Draganin stajling.

One nisu da veruju da se to dogodilo, a pored kreacije pogodile su čak i njenu istu nijasnu, pa se o tome uveliko priča na društvenim mrežama.

U pitanju je haljina sa izrezom kod grudi i alkom ispod vrata, a kojoj ista stoji bolje procenite sami.

Podsetimo, Goca Tržan (47) i njen suprug Radomir Raša Novaković nedavno su bili u jednoj klinici u Pragu, međutim, pevačica ponovo nije uspela da zatrudni, zbog čega se mnogo razočarala.

- Ne znam ni sama više da li želim da pokušavam ponovo. Ja sam uvek otvoreno pričala o vantelesnoj oplodnji, kako bih ohrabrila sve parove da se bore, ali više nemam snage. Neka pričaju sada neki drugi ljudi, ja više ne želim - kaže Goca.

- Mesecima pre odlaska na vantelesnu morate da odradite gomilu analiza. Na svakih nekoliko dana vade vam krv, pa rezultate morate da nosite kod doktora, pa opet u laboratoriju, pa opet kod doktora. I sve tako u krug. Mnogi misle da je proces lak, ali nije - dodala je pevačica.

Video: Goca Tržan o flertu i kako reaguje kada to radi njen suprug Raša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA