Mahir dirnuo gledaoce, ovo je njegov motiv: "Majka mi je poslala poruku kada sam hteo da odustanem"

- Isak Šabanović je postao zvezda i pre kraja takmičenja, tako da "Bože, hvala ti" - rekao je Mulalić

  • 2
Mahir Mulalić Mahir Mulalić, Printskrin: TV Prva

Mahir Mulalić je pobednik takmičenja "Zvezde Granda", a ovaj talentovani mladić je tim povodom gostovao u jutarnjem programu na Prvoj televiziji. Mahir je kazao da je pobeda proslavljena "u organizaciji" njegove mentorke, Marije Šerifović. Međutim, prvi je napustio sopstveno slavlje!

- Veliki sam partibrejker, prvi sam otišao sa proslave! Morao sam prvi da idem jer sam imao zakazano kod vas u emisiji - našalio se Mahir.

Sležu se utisci, ali nije potpuno još "shvatio" da je pobednik!

- Mislim da mi je samo, to sam i Mariji rekao, dve sekunde pre proglašenja, pre nego što je Saša rekao broj 13, stigao neki lep osećaj, prošao je kroz mene i desilo se šta se desilo. Priželjkivao jesam, ali očekivao nisam, bila je jaka konkurencija - rekao je on.

- Isak Šabanović je postao zvezda i pre kraja takmičenja, tako da "Bože, hvala ti". I majci mojoj hvala, njoj je posvećena ova pobeda, nažalost, ona nije više s nama... Voleo bih da je tu da se zajedno veselimo, ali takva je sudbina - rekao je on.

- Poslala mi je poruku kada sam hteo od svega da odustanem "Samo napred, je l' šalješ Mariji snimke, jesi uzeo odelo za sledeći nastup?". Sve vreme je razmišljala o meni, i u svom tom ludilu i bunilu, nikada neću prestati da dajem sve od sebe da je ne razočaram - rekao je on.

Kako je izgledalo proglašenje pobednika, pogledajte u galeriji:

Video: Marija Šerifović odvela pobednika i finaliste Zvezda Granda u kafanu: Tamo su napravili ludnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA