≫ 

Zadnjica Dženifer Lopez u preuskim farmerkama možda je i najvrelije što ćete danas videti

Latino zvezda razgledala škole po Los Anđelesu sa tašnom od 80.000 američkih dolara

  • 2
Dženifer Lopez Dženifer Lopez; Foto: Profimedia/Backgrid USA

Američka pevačica Dženifer Lopez (51) je uslikana dok je razgledala škole u Los Anđelesu sa svojom decom, a tom prilikom je izgledala veoma stilizovano.

Naime, Dženifer je prošetala u jednostavnoj odevnoj kombinaciji, koja je savršeno istakla njene atribute, a svi su gledali u skupocenu tašnu koju je nosila u rukama, a koja košta kao jedan stan u Beogradu.

Reč je o crnoj "Hermes Birkin" tašni od krokodilske kože koja košta oko 80.000 američkih dolara.

Džej Lo je prošetala u iscepanim farmerkama, crnoj rolci i plavim salonkama, a sve je upotpunila sa velikim noačarima za sunce u braon nijansi.

Kosu je vezala u rep, nosila je diskretan nakit, a izgledom svog tela podstakla razne komentare fanova.

"Savršena guza", "Brutalna je", "Kakva tašna", "Prezgodna je, a uskoro puni 52", "Prava lavica", glasili su komentari fanova.

Podsetimo, nakon raskida veridbe s nekadašnjim igračem bejzbola Aleksom Rodrigezom (45), pevačica Dženifer Lopez se ne odvaja od Bena Afleka za koga se zamalo udala 2004. godine, ali je glumac tada otkazao venčanje 3 sata pre nego što bi se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Par je ponovo primećen zajedno pre nekoliko meseci tokom odmora u Montani, a nakon toga su proveli nedelju dana zajedno u Majamiju, gde su više puta uslikani na balkonu vile koju su iznajmili samo za njih dvoje.

Pevačica se u poslednjih mesec dana uglavnom nalazi u Los Anđelesu sa svojim dečkom i decom, a kao dokaz da je veza sve ozbiljnija govori i novonastala situacija u kojoj pevačicina deca traže novu školu u Kaliforniji. 

Nove fotografije latino dive pogledajte u galeriji u tekstu.

Video: Džej Lo u mnijaturnom bikiniju pije i đuska uz pesmu bivšeg dečka: Atributi latino dive grme!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA