≫ 

Ceca Bojković: Živim u centru grada, što sam oduvek i želela. Imam dovoljno novca

- To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno - kaže poznata glumica

  • 5
Petru Božoviću uručen Dobričin prsten

Ceca Bojković; Foto: ATA Images

Legendarna glumica Svetlana Bojković kaže da nikada nije patila od luksuza, ali da joj je jedino bitno bilo da živi u centru Beograda jer je tu i odrasla.

Pored slave i novca, ona i dalje živi skromno.

- Imam dovoljno novca. Dovoljno radim da mogu da živim ugodno. To ugodno nije luksuzno, ali je za mene to sasvim dovoljno. Ne vozim kola, nemam ih, živim u centru grada, što sam oduvek želela. Ali ja sam tako i odrasla - u Njegoševoj, pa u Pajsijevoj, Strahinjića bana, Kosovskoj, evo sada u Nušićevoj živim. To je moj životni krug - otkriva Ceca.

- Živim u 60 kvadrata u potkrovlju i meni je to sasvim dovoljno. Imam jednu vikendicu, koju nikada ne bih imala da je moji roditelji, kada je to bilo u modi, nisu sazidali, takođe od 60 kvadrata na 10 ari prema Barajevu. Nemam ni vremena da tamo idem. Oni su odlazili, ali eto moja ćerka i njen muž to vole, i hvala Bogu, zbog njih na neki način to živi. I ja ništa drugo nemam - kaže Ceca.

- Ali imam dovoljno za jedan ugodan život, da mogu u ovim godinama da idem kod privatnih lekara ako nešto treba, mogu da putujem ako nema korone, mogu da idem u restorane sa svojim mužem i meni više ni nije potrebno. Zato što sve što imate više vama je briga veća. A meni ta briga nije potrebna. Jako sam zadovoljna sa ovim što imam - kaže glumica za Blic.

Prolaznici često imaju prilike da je vide kako u jutarnjim časovima sa suprugom ispija kafu u kafiću ispred zgrade.

- Divna poslastičarnica gde imaju jako dobru kafu i sladoled... I to nam je jutarnji ritual. Kada ja idem na snimanje, on kupi novine i sedne. Budemo mi tu i popodne - zaključila je Ceca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma M.

    26. jul 2021 | 10:10

    Da, da, Svetlana Bojkobić, koju lično dugo godina poznajem je prvo,, čovek.!! Legenda našeg glumišta, patriota, nada sve skromna ali veoma harizmatizna?! Ima svoj život življenja, i zato Bog joj dao da uziva u krugu,, dvojke,, bolje reći epicentru voljenog grada!!

  • David

    26. jul 2021 | 10:31

    Bravo zeno,skromna pre svega!!

  • Boža zemunac

    26. jul 2021 | 10:35

    ŽIVA BILA I BOG TE ČUVAO NA MNOGAJA LJETA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA