≫ 

Goran Bregović: Druga žena moga oca ga je pratila dok je išao do bolnice u kojoj mi je majka umirala

- Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - rekao je Bregović

  • 0
Goran Bregović

Foto: ATA images

Muzičar Goran Bregović ispričao je tužnu priču u kojoj se prisetio svojih

roditelja.

Roditelji su mu se, kako kaže, razveli jer je njegov otac imao problema sa alkoholom.

- Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav - započeo je Goran priču i objasnio šta se dešavalo kada je njegova majka umirala.

- Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć. On je tad već bio izlečen od alkoholizma ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd - rekao je Bregović i dodao:

- Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice - zaključio je Bregović jednom prilikom u emisiji "Živa istina".

Video: Brega kad ode u Pariz jede kiseli kupus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA