Eminin bivši priznao da ide na bockanje: Moj izgled je nagrada od Boga, ali pomaže mi i botoks

- Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija - kaže Mustafa

  • 2
Emina Jahović i Mustafa Sandal Foto: Instagram

Bivši suprug Emine Jahović (39), Mustafa Sandal (51) govorio je o estetskim intervencijama i tom prilikom priznao da redovno koristi botks.

Turski pevač je otkrio tajnu svog dobrog izgleda.

- Nisam protivnik estetskih prepravki. U poslednje vreme pomažu mi male količine botoksa, to je sve. Moj izgled je zapravo nagrada od Boga, rezultat dugog bavljenja sportom i uravnotežene ishrane. Trudim se da uvek budem fit, a sport je jedan od sastavnih delova mog života. Nešto što mi dušu i misli čisti od negativnih emocija. Vizuelni doživljaj je veoma važan, treba voditi računa o sebi. Volim da izgledam dobro - tvrdi Mustafa.

On se potom osvrnuo i na koji način on gleda na život, s obzirom da je protekli period bio izuzetno buran za njega.

- Energija koju ispoljavam u svojim spotovima je stvarna. Kao svi ostali, i ja se nekad suočavam sa teškim trenucima, jer u životu ima svega. Ali generalno, uvek razmišljam pozitivno, takav je moj pogled na svet. Usredsredite se na lepe stvari, ne opterećujte se onim lošim. Sunce izlazi svakog jutra i budi novu nadu, važno je verovati u to - rekao je Mustafa, a prenosi Republika.

Njegova bivša supruga, Emina Jahović važi za jednu od najlepših pevačica na našoj estradi, a u poslednjih 18 godina se, kako kažu mnogi, dosta promenila.

Osim o njenoj karijeri, u javnosti se često pričalo i o tome šta je sve Emina promenila na svom licu. Eminino je korigovala nos uz pomoć estetskog hirurga.

Kako je jednom prilikom rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Sumnja se da je nos operisala čak pet puta, ali pevačica to dosad nije potvrdila, ali ni demantovala.

- Kada smo već kod operacija, došlo je vreme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila nijednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini - napisala je Emina pre nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.

- Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najlepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedela – napisala je pevačica kada je odgovarala na negativne komentare.

U galeriji u tekstu pogledajte Eminine i Mustafine fotografije.

Video: Emina o koroni: Mislim da ovo nije virus, nego otrov, volela bih da mogu da osetim miris i ukus kafe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA