Potresna ispovest oca Dalile Dragojević 1. u trendingu u čak 3 zemlje, za samo 16 sati

Huso u ispovesti nije stao na stranu svoje ćerke, koja je javno prevarila, pa ostavila supruga Dejana

  • 1
Huso Mujić, Jutjub intervju, trending Printskrin: Youtube

Huso Mujić, otac Dalile Dragojević, svoju prvu ispovest dao je u utorak, 2. novembra, za Telegraf Jetset.

Koliko su fanovi Zadruge i svi koji prate dešavanja u petoj sezoni čekali da čuju šta ovaj čovek ima da kaže, dokazuje samo jedan podatak - intervju sa njim već je na prvom mestu Jutjub trending liste.

Za ovo pozicioniranje na pomenutoj platformi bilo je potrebno samo 16 sati od momenta objavljivanja. Za pomenuti vremenski period intervju je pogledalo više od 460.000 ljudi.

Osim u Srbiji, intervju je na 1. mestu u trendingu i u Crnoj Gori, kao i u Bosni i Hercegovini. U Hrvatskoj i Sloveniji je na 3. mestu, a u Severnoj Makedoniji na petom.

Jedna od izjava koju je Huso dao tiče se Dalilinog komentara u Zadruzi - da će živeti u Beogradu i da se neće vraćati u Gornji Šepak, u Bosni i Hercegovini, gde je živela sa Dejanom.

- I ne treba da se vraća. Šta će se vraćati? Gde ga se vrati? Sa onim Filipom da se vrati? Ovde ne može živeti, tu Dejan živi sad - rekao je Huso za Telegraf Jetset.

Kako je istakao - on Dejana izdati neće.

- Njemu treba kuća. On je uvek dobrodošao i njemu će biti prepisana. Ja ću njemu prepisati kuću. Tu je kuću on pravio sa njom, a on posle neka sa njom radi šta hoće. Ja ću je prvo njemu prepisati, a on može posle da je baci, zapali... Šta god hoće sa njom. Ja ga izdati neću, Dekija - priznao je Mujić.

Intervju sa gospodinom Mujićem pogledajte klikom na link u nastavku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gordi👧🏻

    3. novembar 2021 | 17:44

    divan covek , posten i iskrrn !!! Bas mi je zao da je njegova cerka uradila takve stvari javno , razlog je samo da bi zaradila novac i ostala da radi na Tv -u kao voditeljka !!!! uzas , nisu normslni ako uopste dodje do finala !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA