≫ 

Suzana i Saša otkrili kakva su im deca: "Oni vole da nose jednostavne stvari koje mogu sebi da priušte"

Njih dvoje imaju ćerku Aleksandru, kao i sina Danijela, kog je Jovanovićeva dobila u prvom braku, ali ga je Popović prihvatio kao svog

  • 6
Saša Popović i Suzana Jovanović sa sinom i ćerkom Foto: Telegraf.rs
Grand žurka Foto: ATA Images

Naslednici Suzane Jovanović i Saše Popovića nikad ne staju pred kamere, a njih dvoje su sada progovorili o sinu i ćerki.

Saša i Suzana, podsetimo, imaju ćerku Aleksandru, kao i sina Danijela, kog je Jovanovićeva dobila u prvom braku, ali ga je Popović prihvatio kao svog.

- Deca su odraz u ogledalu vas samih, a Sale i ja smo klasičan primer da je to tako. Usadili smo im tu skromnost, pošteni su, vredni, nisu alavi, nisu željni ničega, a mogu da imaju sve. Ali mi nismo išli tim putem da sve mora da bude bajno i sjajno, da imaju sve najbolje. Išli smo kontra, sve prirodno i normalno, jednostavno, čak su mi i oni sami nametnuli, kada je kupovina garderobe u pitanju, uopšte ne gledaju brendove - istakla je pevačica za "Espreso", dodajući:

- Ne, oni vole i nose jednostavne stvari, mladalačke koje mogu sebi da priušte, a nisu skupe i uvek posle kad se iznosi mi to poklonimo.

U priču se uključio i sam Saša, osvrćući se na nedavnu proslavu rođendana njihove mezimice, koji je prošao bez velike pompe.

- Naravno da smo poštovali želju naše Aleksandre, jer je bio reč o njenom rođendanu. Ona ima svoje drugarice, svoj krug prijatelja i Suzana i ja poštujemo njenu želju da se ne eksponira javno. Putuje, druži se, slavi na svoj način, apsolutno se ponaša kao i mnogo drugih dvadesetdvogodisnjaka na ovom svetu.

Video: Ovo su njihovi naslednici: Suzana Jovanović i Saša Popović prvi put u javnosti sa decom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alal vera alal vera

    4. januar 2022 | 20:08

    jednostavna stvar koju mugu da priuste je i stvar od par hiljada evra posto mogu da priuste

  • Trig

    4. januar 2022 | 20:22

    Skromni kao roditelji🤣🤣🤣🤣🤣

  • bl@

    4. januar 2022 | 22:51

    Sto stariji sve vece gluposti izvaljuje....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA