≫ 

Potresna ispovest Šabanove Goce: Odlazim u Aleju i pričam mu šta ima novo. Više neću biti cela osoba

- Starili smo zajedno, a ovde nismo ostarili. Sačekaćemo se negde gore. Prerano je otišao - ispričala je Goca

  • 6
Gordana Goca i Šaban Šaulić

Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Udovica legendarnog pevača, Šabana Šaulića, Gordana Šaulić otvorila je dušu o nastradalom suprugu, kome će se uskoro navršiti tri godine od smrti.

Šaban je tragično izgubio život 17. febrara u Nemačkoj, a Turčinu Alsinu Levantu izrečena je presuda od tri godine i tri meseca zatvora za izazvanu nesreću u kojoj je nastradao kralj narodne muzike i Mirsad Kerić.

Goca je u Jutru na Prvoj otkrila da je tog kobnog dana kada je Šaban tragično nastradao sve bilo drugačije nego uobičajno.

- Vratio se na pola dvorišta. Promenio je avionsku kartu da se vrati ranije, što nikada nije radio... Ljudi koji su ga dovezli trebalo je da ga čekaju ali nisu mogli jer je on dosta kasnije pevao. Sve se to kasnije u mojoj glavi dešavalo, da su možda to bili neki predznaci da se to nešto nameštalo. Da je to sudbina. Bio je veliki, i valjda je Bog hteo da ga upozna - rekla je Goca i dodala:

- Slobodan mi je rekao da ih je toliko jurio. To je bilo jače od njega, uvek je kasnio inače, ali tog puta je bilo drugačije nego što je bilo uglavnom.

Gordana je neutešna nakon gubitka voljenog supruga, a otkrila je da odlazi u Aleju zaslužnih građana na Novom groblju, gde je Šaulić sahranjen, te da tamo "razgovara" sa njim.

- Moja omiljena je "Gordana" jer je posvećena meni, ali "Dođi da ostarimo zajedno" je nešto.... Starili smo zajedno, a ovde nismo ostarili. Sačekaćemo se negde gore. Prerano je otišao. Bio je pun života. Imao je puno planova, želja... Svako od nas nosi na svoj način. Vreme nije saveznik. Vreme ustvari samo vam daje snagu da počnete da živite s tim, da vam ta bol postane sastavni deo života - rekla je Goca.

- Ja više nikada neću biti cela osoba. Ja sam jedna polovina, druga je negde gore, u Aleji gde odlazim, tako mu ispričam šta se sve dešava, šta je novo... To nekad čoveku bude malo lakše, nekad teže. Svi znaju ko su nekog izgubili znaju šta je to. Mnoge je i njegovih kolega otišlo, ali mislim da je sada gore malo jača ekipa nego ovde. Kad sam sama pustim muziku njegovu da mu čujem glas, da mu vidim pokret - ispričala je Šabanova udovica.

Video: Goca snažno zagrlila Mihajla nakon pomena i dugo plakala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA