≫ 

Koliko košta elegantna bela kombinacija u kojoj se Karleuša juče pojavila na glasanju, a o kojoj svi pričaju

Belu kombinaciju je upotpunila sandalama brenda "Mach and Mach", oivičene cirkonima i izrađene od PVC materijala, a cena ovog modela na zvaničnom sajtu je 1.012 evra

  • 12
Jelena Karleuša Foto: Marko Jovanović

Pop zvezda Jelena Karleuša oduševila je javnost stajlingom u kojem se juče pojavila na biračkom mestu, a gde je ispunila svoju građansku dužnost i glasala.

Jelena je bila od glave do pete u beloj kombinaciji, a preko lica je imala mrežicu koja je bila deo unikate kape. Sve je oduševila salonkama sa prelepim detaljima.

Tako se i ovog puta Jelena odlučila za kaput poznate modne dizajnerke iz Novog Pazara, za koji je istakla da joj je jedan od omiljenih. U pitanju je beli kaput sa naglašenim naramenicama, ravnog kroja i s kaišem oko struka, a kako smo saznali, njegova cena je 350 evra, odnosno 41.197 dinara.

Pevačica je na sebi imala i sandale brenda "Mach and Mach", oivičene cirkonima i izrađene od PVC materijala, a cena ovog modela na zvaničnom sajtu je 1.012 evra, odnosno 119.117 dinara.

Budući da baš ovakav model zasada ne postoji na zvaničnom sajtu, moguće je da su sandale koje je Jelena ponela izrađene specijalno po njenoj želji, a za takve, personalizovane komade cena samo može biti viša.

Ono što je privuklo najveću pažnju, a zbog čega su joj svi udelili kompliment da liči na prvu damu, jeste zanimljivi šešir sa mrežicom na kojoj su cirkoni. Reč je takođe o poznatoj kreatorki šešira iz Beograda, a cena za ovakav komad u beloj boji iznosi 14.000 dinara.

Što znači da je Karleuša za ovaj stajling izdvojila nešto više od 174.000 dinara.

Kako je izgledala Jelena Karleuša na glasanju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Jelena Karleuša u upečatljivom stajlingu stigla na glasanje: Stilom podseća na Kraljičin gambit

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA