≫ 

Kija komentarisala Lazića, pa priznala: Vozila sam u alkoholisanom stanju, naplaćala sam se kazni

Ona je istakla da svako odgovara za svoje postupke, te priznala da je i ona plaćala kazne

  • 32
Kija Kockar Printskrin: Youtube/Pink TV

Bivša rijaliti zvezda Kristina Kija Kockar, komentarisala je Darka Lazića koji je nedavno priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju i pod dejstvom narkotika, te oktrila da je i ona svojevremeno privedena zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Naime, Kija je otkrila da je čak nekoliko puta bila kažnjena zbog prekoračenja brzine, ali jedno čak i kada je vozila pod dejstvom alkohola.

- U svakom slučaju, na tužilaštvu je sve. Svi mi odgovaramo za svoje postupke, evo ja sam se naplaćala kazni i kazni. Ništa strašno, ali sam se naučila. Zaboli me duša kad moram to da platim, ali nauči se - rekla je ona i dodala:

- Dve za brzinu sam imala po 10 hiljada dinara i dve za blagu alkoholisanost, to je 15-ak hiiljada dinara. Kad god je neki duži put ne idem u alkoholisanom stanju, a ovo je bilo bukvalno iza moje zgrade i platila sam kaznu. Vrlo pazim i odgovaram - priznaje Kockareva.

Za kraj je priznala sve o emotivnom statusu i otkrila u čijem društvu će provesti praznik rada.

- Nemam nikoga. Ne nedostaje mi to. Posvećena sam albumu, 14. maja treba da izađe, ja sam rođena u Maju, to mi je omiljeni mesec, sve informacije ćete videti na mom profilu. Godine me ništa nisu naučile, samo ponavljam iste greške. Kajem se zbog neizrečenih stvari, u odnosu sa svim. Ovog leta ću više raditi nego odmarati, i srce i dušu sam dala za ovaj brend. Mene Kaća čeka, imamo zakazano u četiri, nas dve ćemo provesti Prvi Maj zajedno - zaključila je Kristina u emisiji ''Premijera Vikend specijal''

Video: Dušica Grabović poručila Darku Laziću posle privođenja: Večeras spavam sa tobom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijela

    14. maj 2022 | 11:48

    kažeš da si primetila da je punila usne,a da li si primetila da je ti i takvi kao ti pljujete od 2017-te.Zašto?Samo zato što je ljubavnica spavala sa njenim suprugom. Jadno je to što radite kao što ste jadne i vi.

  • Srba i Nevena

    14. maj 2022 | 11:17

    A ko si bre ti???Znamo da nisi Vanja.Jedna od Lunjarinih .Ljubavnica kao i ona.Fuj!

  • Рус

    1. maj 2022 | 19:11

    Bilo bi cudno da se nije oglasila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA