≫ 

Ivana Milenković objavila fotografije sa Ade Bojane

Voditeljka je bila na plaži gde je uživala, i odmarala od poslovnih obaveza, pa je odlučila da ovaj momenat zabeleži kamerom i tako obraduje svoje obožavaoce

  • 6
Ivana Milenković Printskrin: RTS

Voditeljka jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković počastila je svoje pratioce setom fotografija, i još jednom dokazala zašto važi za jednu od najatraktivnijih ličnosti sa javne scene.

Naime, Ivana je bila na plaži gde je uživala, i odmarala od poslovnih obaveza, pa je odlučila da ovaj momenat zabeleži kamerom i tako obraduje svoje obožavaoce.

Lepa voditeljka obukla je beli kombinezon koji je istakao njenu savršenu figuru ali i bujni dekole, na koji niko nije ostao imun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Ivana Milenković (@ivanamilenk0vic)

Ona je mnoge ostavila bez teksta svojim izgledom koji ne možete primetiti na televiziji, gde je u veoma svedenom i smernom izdanju, no, sada je bukvalno "srušila" Instagram.

"Zgodnica", "Kakva si mačka", "Lepotica", "Božanstvena žena", "Au, od ovoga može da se rikne", "Neodoljiva žena", "Vau, savršena si", "Provokativno, a damski", "Ostao sam bez komentara, sve gori", "Ludilo kako žena izgleda", neki su od komentara.

Video: Prelepa voditeljka RTS-a uživa u prirodi: Ivana pokazala kakav je susret imala usred šume

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA