Sanja: Sudski izvršitelji su stavili Miljanine stvari na aukciju! Marija: Slučaj je ponovo u procesu

- Miljana nije želela da plati to što je trebalo i izrvšitelji su bili kod nje kući i bile su dve ili tri javne prodaje, a pošto se nije ništa prodalo na javim prodajama našli smo čoveka koji će da kupi popisane stvari - rekla je Sanja

  • 2
Sanja Stanković Marija Miljana Kulić Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Bivša rijaliti učesnica Sanja Stanković tvrdi da su sudski izvršitelji bili u domu Kuliča i popisali stvari koje su stavljenje na aukciju nakon što je Miljanu dobila na sudu, dok sa druge strane Marija Kulić kaže da je taj slučaj ponovo u procesu.

Naime, Sanja se oglasila za Telegraf.rs i istakla da je Miljanu Kulić dobila na sudu, kao i da su izvršitelji popisali neke Miljanine stvari koje su stavljene na javnu aukciju.

- Izvršitelj je davno otišao da popisuje stvari, treba da se zapleni nešto, sad kad i šta ja stvarno ne znam, to radi to rade ograni koji se bave time - navela je Sanja za Telegraf Jetset i dodala da Miljana nije htela da plati odšetu, te da izvšitelji bili i da su bile dve ili tri jave prodaje stvari koje su izvršitelji popisalii.

- Miljana nije želela da plati to što je trebalo i izrvšitelji su bili kod nje kući i bile su dve ili tri javne prodaje, a pošto se nije ništa prodalo na javim prodajama našli smo čoveka koji će da kupi popisane stvari, naravno prvo treba da odem izvršitelj sa policijom da zapleni te stvari - rekla je Sanja.

Stankovićeva tvrdi da do prodaje zaplenjene imovine neće doći ako Kulićeva bude želela da isplati novac koji joj duguje.

- Naravno to se neće desiti ako onda odluči da isplati, ako ne meni je stvarno žao, što nije vodila računa šta priča i kome priča - završila je Sanja.

Ovim povodom se za Telegraf.rs oglasila se i Marija, koja nam je rekla da je taj slučaj ponovo u procesu, kao i da je su mnogi javno i u rijalitiju to govorili, ali da Sanja nije smela njih da tuži nego samo Miljanu.

- Kako da ne za 1.000 evra prazne kuću. I to je sada ponovo u procesu, jer je u međuvremenu bilo u medijima da je i ona saslušavana zbog zanata, pa se ponavlja sudski proces. I Miljana je čula još tada za to o čemu se priča sada javno, a ova se toliko uvredila pa je tužila - rekla je Marija za Telegraf Jetset.

- I to samo Miljanu, a Kristijana Golubovića, Marka Miljkovića i ostale koji su joj javno, u rijalitiju pričali da je najveća, nije smela da tuži. Dobiće sta treba - dodala je Miljanina majka.

Video: Samo bahato, ali na tuđ račun: Kulićke se luksuziraju u Turskoj! Sauna, bazen, masaža, džakuzi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😎

    8. jul 2022 | 20:55

    Koji moj da joj zaplene kada sem gaća nema ništa od imovine na svoje ime?😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA