Oglasila se Dragana Katić nakon priča da prelazi na Pink: Voditeljka šokirana glasinama, evo šta je poručila

U javnost je dospela informacija da je Dragana odlučila da pređe na Pink televiziju, gde bi navodno vodila Jutarnji program, ali je ona to negirala

  • 0
Snimanje emisije Grand Specijal Foto: ATA Images

Voditeljka Dragana Katić demantovala je navode da napušta Grand i da prelazi na drugu televiziju. 

Naime, u javnost je dospela informacija da je Dragana odlučila da pređe na Pink televiziju, gde bi navodno vodila Jutarnji program.

- Dobro je poznato da ponude za nove poslovne angažmane dolaze u junu kada je kraj televizijske sezone, pa je tako i Dragana ovu ponudu dobila nedavno - rekao je izvor i dodao:

- Predlog da se pridruži ružičastom jatu došao je kao posledica želje čelnika Pinka da u svojoj medijskoj kući okupi najpoznatije voditeljske zvezde. Dragana je godinama vodila programe koji su po svom žanru bili isključivo muzičke i zabavne emisije, a kako sada stvari stoje, na Pinku će se vratiti televizijskom formatu koji ju je i proslavio.

Sada se i Dragana oglasila na Instagramu i poručila da to nije tačno.

- Pojavila se vest da napuštam Grand produkciju i emisiju "Nikad nije kasno" što nije tačno, s obzirom da sam srećna u istoj i da jako volim ljude sa kojima radim - napisala je Dragana uz emotikon srca.

Dragana Katić Printskrin: Instagram/ dragana_katic

Video: Dragana Katić nije videla sina 3 meseca, a kada ga je ugledala pred vratima od sreće je zaplakala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA