Milan Popović progovorio iskreno o Severini: "Šarmira, pa pregazi, sa svima isto"

Milan Popović se u jednoj emisiji dotakao upoznavanja sa poznatom pevačicom i tom prilikom otkrio nepoznate detalje

  • 1
Severina i Milan Popović Severina i Milan Popović Pritnskrin: Youtube

Biznismen Milan Popović, koji iz veze sa Severinom Vučković ima sina Aleksandra, najpre je za domaće medije otkrio da su se upoznali u Budvi, pa izneo javno da ju je smuvao tada za pet minuta.

Naime, kako Popović kaže, pevačica ima izuzetan talenat za šarmiranje, kome ni on nije mogao da odoli.

- Severina je osoba koja kada uđe u prostoriju od 100 ljudi, ona će pokušati da šarmira sve njih. Onda će da pregazi preko tih 100 ljudi koje je šarmirala, pa će otići u sledeću prostoriju i onda će gledati da šarmira sledećih 100 ljudi. Ona ima izuzetan talenat šarmiranja. Na žalost, taj šarm ne može dugo da traje - rekao je Popović, pa nastavio:

- Ja na ručku, večeri često postavljam pitanje ljudima koje upoznam, a to je da li žena zna kako da voli muškarca, tj. da li ta ljubav koju pruža muškarcu, da li je ona sigurna da se muškarac oseća voljenim. Takođe i suprotno, tako kako je on voli, da li njoj to pruža osećaj voljenosti - rekao je Popović, pa se našalio kada mu je voditeljka rekla da odgovori na to pitanje:

- Ne mogu to odgovoriti, ne bih imao teme za razgovor na večerama - rekao je između ostalog Milan u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sta to bese mozak?

    14. novembar 2022 | 16:22

    Covece, odlepi se vise! Imas drugu zenu i s njom 2-3 dece, a tebi Severina iz pameti ne izlazi! Kako mislis da je tvojoj sadasnjoj zeni da te vise slusa? Pa drugima si vec dosadio! Ako ne znas kako da se odlepis, upisi doktorat i doktoriraj na temu Severina! Daj vise dozovi se pameti i izadji iz te opsesije!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA